Din verksamhet

Digitaliserad

Knowit Insight är managementkonsulter som förenar kreativ styrka och strategisk kompetens med passion för teknologi. Vårt sätt att arbeta, och hur vi organiserar oss, matchar dagens föränderliga värld.

""

Våra digitala workshops

Coronakrisen har förändrat vardagen för oss alla. Både kort- och långsiktiga insatser är nödvändiga, och vi måste komma ihåg att det som bygger en långsiktigt hållbar organisation är att kunderna även fortsättningsvis vänder sig till er.

Därför erbjuder vi nu ett antal digitala workshops så att du och din verksamhet får verktygen att ställa om, istället för att ställa in.

Digitala HR-verktyg

Undrar du vilka digitala verktyg det finns på marknaden som stödjer processer kopplade till HR och lön?

Cybersäkerhet & juridik

Vill du vara med och skapa en digital värld där alla känner sig trygga? Tillsammans sätter vi din framtida strategi för cybersäkerhet och integritet, hanterar din verksamhets nuvarande säkerhetsutmaningar och navigerar rätt bland nya möjligheter.

Datadriven tillväxt

Behöver du hjälp för att lyckas med datadriven tillväxt? Vi ser till att du och din organisation förverkligar värdet av er data, identifierar nya affärsmöjligheter och effektiviserar verksamheten.

Effektivitet & automation

Digitalisering och automatisering skapar nya möjligheter att ta verksamheten och kundkontakten till en ny nivå. Vi hjälper dig och din organisation att göra rätt saker och saker rätt för att lyckas med effektivisering genom intelligent automation.

Framtidens organisation

Hur ser framtidens organisationer ut? Vi vet, och vi kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet så att ni lyckas ännu bättre i det digitala landskapet.

Strategi

Behöver du en strategi för att möta den nya digitala verkligheten? Vi ser till att du gör avgörande val så att du står dig i konkurrensen – nu och i framtiden.

Kundcase

Vi har hjälpt många organisationer i flera olika branscher att digitalisera sin verksamhet och skapa långsiktigt värde.

Till toppen