Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Om oss

Vi är ett konsultbolag som hjälper företag och organisationer att lyckas i den digitala transformationen. Miljontals människor använder varje dag de lösningar vi tagit fram.

Knowit-kollega på Göteborgskontoret.
Knowit-kollegor.
Knowit-kollega på Göteborgskontoret.

Knowit i korthet

Idag är vi drygt 4000 medarbetare huvudsakligen i Norden, men även verksamheter i Tyskland och Polen, som tillsammans med kunder och partners utvecklar innovativa lösningar som bidrar till att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle där vi själva vill leva och utvecklas.

Våra lösningar hittar du i alla delar av samhället – från skola, vård och myndigheter till e-handel, försvar och mobilitet – lösningarna levererar vi genom våra affärsområden Solutions, Experience, Connectivity och Insight.

Genom vårt transparenta och decentraliserade förhållningssätt skapar vi en arbetsplats att växa på. Med den unika kombination av kompetens som vi har inom strategi, kreativitet och tech, är vi en partner som löser utmaningar våra kunder ställs inför. Vi har en rak, öppen och tydlig kommunikation i våra uppdrag och vi strävar efter att alltid ha ett nära samarbete med alla inblandade parter.

Knowit börsnoterades 1997 och finns idag på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-listan. 

Snabba fakta och nyckeltal om Knowit (pdf)

Knowit består av ett starkt team av passionerade och drivna medarbetare som varje dag bidrar med kunskap, erfarenhet och engagemang för att hjälpa företag i Norden att ställa om till ett digitalt och hållbart samhälle.


Per Wallentin

vd och koncernchef, Knowit.


Digitala lösningar genom fyra affärsområden

Det är här det händer, inom våra fyra affärsområden jobbar vi för att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle tillsammans med våra kunder och partners:


Slide 1 of 3

01 / 03


6

länder

Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Tyskland. Vi jobbar alltid nära våra kunder i uppdrag.

30%

kvinnor

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats för alla. Därför jobbar vi hårt för att förbättra jämställdheten och få fler kvinnor att välja vår bransch.

20+

partners

Tillsammans med en rad världsledande partners, hjälper vi kunder med de digitala utmaningar de har framför sig.


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Christina Johansson

Head of Communications