Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Knowit Solutions

Med skräddarsydda systemlösningar säkerställer vi som it-konsulter att våra kunders verksamheter utvecklas i takt med att affärsbehov, teknik och hållbarhetsmål förändras.  Solutions är Knowits största affärsområde, med omkring 1 900 konsulter och med verksamhet på alla Knowits marknader i Norden.

Vi är omkring 1 900 it-konsulter inom Knowit Solutions och har spetskompetens i alla delar av systemutvecklingsprocessen – från idé, arkitektur och projektstyrning till programmering, implementering, test och säkerhet. 

Nordisk närvaro med lokal förankring   

Vi finns i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Ofta sitter vi ute hos kund och ibland drivs projekten in-house. Med över 15 kontor i Sverige och ännu fler runt om i Norden, har vi en stark lokal förankring och nordisk närvaro.    

Tvärfunktionella team som utvecklar och förvaltar  

I tvärfunktionella team utvecklar och förvaltar vi olika digitala lösningar som underlättar vardagen, ökar människors livskvalitet eller minskar klimatpåverkan.

Hos Solutions hittar du yrkesroller som:   

  • Kravanalytiker
  • Projektledare 
  • Scrum master, produktägare & release train engineer
  • Data scientist & data engineer 
  • Test- & kvalitetssäkrare 
  • Webb- & apputvecklare  
  • Systemarkitekt & systemutvecklare  inom cloud, webb & app

Systemlösningar för offentlig och privat sektor  

Med djup teknisk kompetens och lång erfarenhet från flera olika branscher stöttar vi allt ifrån offentlig sektor och större bolag inom telekomindustrin, till retail och e-handel. Dagligen omvandlar vi komplexa datamängder till värdefulla insikter, utvecklar användarvänliga system med unik kundanpassning eller skapar energieffektiva molnlösningar, betallösningar och AI-lösningar.

Knowit Solutions är en stark partner till företag och organisationer i den digitala transformationen. Vi skapar framtidens systemlösningar med avstamp i den senaste tekniken.


Fredrik Ekerhovd

Affärsområdeschef, Knowit Solutions.


Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 7

Testit – en konferens av testare för testare

Testit är en av de största konferenserna inom test i Sverige och vi samlar årligen olika kompetenser inom testområdet för att under en dag dela kunskap, idéer och inspiration. Vårt mål med konferensen är att göra den till en givande samlingspunkt där vi inte bara lär av våra talare utan även av varandra.

Mer information om Testit

Bli en av oss!

Tycker du vi gör bra grejer och skulle vilja vara en del av vårt team? Vi letar alltid efter männiksor som vill jobba med att ta fram innovativa, digitala lösningar som bidrar till en bättre värld. Hitta ditt nästa jobb hos oss!

Lediga jobb inom Knowit Solutions

1 900+

medarbetare

Med spetskompetens i alla delar av systemutvecklingsprocessen.

4

nordiska länder

Vi finns i Danmark, Finland, Norge och Sverige.