Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Välkommen till Knowit i Göteborg

Mellan Centralstationen och Göta Älv, på Vikingsgatan 3, hittar du ett av våra två kontor som finns i Göteborg. Med en hisnande utsikt över stan, älven och Hisingsbron har vi skapat en arbetsplats som främjar kunskapsdelning, öppenhet och gemenskap.

Kontoret i Platinan i Göteborg

Här hittar du experter med spetskunskap och lång erfarenhet inom det digitala, vi jobbar inom områden som e-handel, cybersäkerhet, förändringsledning, inbyggda system, marknadsföring, management, och molnlösningar. Våra specialister inom webb- och apputveckling samt e-handelslösningar skapar unika användarupplevelser för våra kunder. 

Lokalerna bjuder på en ljus och öppen atmosfär som underlättar kommunikation och samarbete mellan våra nästan 300 medarbetare. I det öppna kontorslandskapet har vi flexibla arbetsplatser och i vår “work lounge” finns bekväma soffor och sittgrupper som inbjuder till kreativitet, fokus eller en fika med kollegor. Pingisbordet är också omåttligt populärt för att hålla igång energin under dagen! 

Vi värdesätter samarbete och gemenskap, både på och utanför arbetstid. Efter jobbet träffas vi för gemensamma spelkvällar, after work-evenemang med aktiviteter som shuffleboard, dart eller boule, ett svettigt eller lugnt träningspass eller går på något evenemang som Göteborg har att erbjuda. 

Kul att veta om vårt kontor i Göteborg: 

  • Våra konferensrum är döpta efter kända klubbar och barer i Göteborg.
  • Vi har två årliga fester för alla på kontoret, med teman som passar perfekt för att fira tillsammans.
  • Konsten som pryder våra väggar är till stor del skapad av lokala konstnärer.
  • Vi pusslar regelbundet tillsammans på kontoret.
  • Det är även värt att nämna att vi är tillbaka på samma adress där Knowit var för över 10 år sedan. Vi är stolta över att äntligen vara här igen och fortsätta bygga på vårt fantastiska kontor i Platinan! 
Platinan, Göteborg

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.