Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Knowit Insight

Som en ledande partner för nordiska företag med både lokal och global räckvidd är vi ett team på 600 managementkonsulter med en bred kompetensprofil. Vårt fokus ligger på att förbinda strategi med värde på ett sätt som levererar hållbara resultat från dag ett. Vi har en stark lokal närvaro med kontor på 15 orter i Sverige, Norge och Finland.

Vi tror att framtiden är alltmer digital, oförutsägbar och agil. Våra kunder strävar efter att bygga organisationer som inte bara är hållbara och motståndskraftiga utan även redo för framtiden och säkra. I ett direkt och faktabaserat samarbete arbetar våra konsulter nära beslutsfattare inom den privata, offentliga och ideella sektorn. Tillsammans identifierar och driver vi de bästa strategierna samt kommersiella och operativa förfaranden för att lyckas på dagens utmanande marknader. Genom att djupgående förstå våra kunders unika förutsättningar och behov strävar vi efter att göra verklig skillnad, från strategi till effekt.

Som pionjärer inom nordisk digitalisering vet vi vad framgångsrik förändring kräver. Vi är makers of a sustainable future och åtar oss att alltid driva growth with a heart.

Vi tar fram det bästa i nordiskt beslutsfattande inom:

  • Strategi och affärstransformation
  • Cybersäkerhet och juridik
  • Hållbarhet
  • Smart teknologi
  • Varumärkesbyggande och positionering
  • Affärs- och organisationsutveckling
  • Projekt-, förändrings- och programhantering
  • Funktioner inom finans, HR, inköp och IT
  • Bransch

Våra kunder väljer Knowit Insight för vår förmåga att i nära samarbete skapa värde och driva förändring hela vägen från strategi till effektiv implementering.


Carin Strindmark

Affärsområdeschef, Knowit Insight.


Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 6

Insikter och kunskapsdelning

Vi vill sprida kunskap och dela med oss av insikter vi har inom bland annat cybersäkerhet och juridik, digital transformation och hållbarhet.

Läs senaste blogginläggen här

Bli en av oss!

Vill du vara med och transformera verksamheter och digitalisera mera? Med en kombination av strategi, kreativitet och teknik hjälper vi företag och organisationer att förnya och utveckla sina verksamheter på ett hållbart sätt. 

Lediga jobb inom Knowit Insight

600+

medarbetare

Som med stort engagemang hjälper organisationer att driva förändring från strategi till effektivt genomförande.

3

nordiska länder

Vi finns i Sverige, Norge och Finland.