Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Hållbarhetstjänster

Grön omställning, nå hållbarhetsmålen eller få till den där hållbarhetsredovisningen. Hållbarhet är sedan länge en självklar del i allt vi gör. Vi hjälper dig med de utmaningar du står inför.

Dags att starta

Du tycker som oss, det är dags att göra något? Hållbarhet är inte bara en vision, nollan är ett måste. Genom att säkerställa att din affär är grön stärker du inte bara din attraktion som arbetsgivare och trovärdighet som partner, leverantör eller producent, du gör skillnad för framtidens generationer.

Vi är alla Agenda 2030

Minst 80 procent av våra uppdrag ska bidra till något av de globala utvecklingsmål som är satta i Agenda 2030. Vi tror på långsiktiga värden genom att integrera miljömässiga, sociala och finansiella mål i din affärsstrategi och verksamhet – tror du som oss?

Be a zero

Vi är ett av många företag som anslutit till FN:s globala klimatsatsning Race to Zero, med målet: nollutsläpp senast år 2050. Vårt sikte är inställt på ett hållbart och mänskligt samhälle – vill du ha en partner som tar action?

Ingen har råd att strunta i det

Grön omställning är på allas läppar. Du vill också säkerställa att din organisation bidrar till att världen ser en ljusare och grönare framtid. Helst redan igår. Är du redo, hjälper vi dig med att alltifrån att automatisera datainsamling för din hållbarhetsredovisning, ser till att du rapporterar enligt EU:s taxonomiförordning till att du följer direktiven för CSRD och genom smarta val och lösningar är med och bygger framtidens smarta samhälle.


Hur kan vi hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Signe Mörner

Erbjudandeansvarig