Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Graduates & Students

Börjar din examen närma sig? Då har du hittat rätt! Här kan du läsa mer om och ansöka till våra graduate- och traineeprogram.

""
""

Graduate- och traineeprogram

Letar du efter ett skräddarsytt program som ger dig en kickstart in i ditt nya jobb? We've got you! Inom våra program ingår utbildning parallellt med interna eller externa projekt. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och utmanas. Våra program drivs med ambitionen om att du specialiserar dig samtidigt som du får insikt i angränsande arbetsområden, fördjupar dina kunskaper i hur du driver affärer och skapar långsiktiga kundrelationer.

Ansökan öppnar snart till

Ansökningsperioder för de olika programmen:

Vår

Program för systemutvecklare, webb- & e-commerce, specialister inom cybersäkerhet samt andra roller inom it- och kommunikationsprojekt.

Höst

Program för managementkonsulter som vill bidra till lönsamma och agila organisationer som skapar värde för framtiden.

Vilka program som finns tillgängliga och på vilka orter varierar från år till år, det kommuniceras när respektive ansökan öppnar. Läs mer om hur det är att gå ett program hos oss i vår FAQ.

Möt några tidigare programdeltagare

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2023

Exjobb, Mentorskapsprogram, LIA eller Praktik

Du som fortsätter studera ett tag till kan också hitta rätt bland våra lediga jobb! Vi erbjuder olika möjligheter för dig där du får bidra med insikter och analyser samtidigt som du får med dig kompetens och erfarenhet in i arbetslivet.

Till exempel kan vi erbjuda:

  • Ex-jobb inom:
    • Embedded Software Engineering
    • Cybersäkerhet och juridik
  • Mentorskapsprogram för managementkonsulter
  • LIA/Praktik

Låt oss göra det enkelt för dig, prenumerera på våra lediga jobb för Graduates & Students – du får då en notis på din mejl när det finns lediga jobb att söka som kan passa dig!