Karriär

Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation

Välkommen till oss på Knowit

Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a difference. Together – ska visa vilken sorts företag vi vill vara.

Grow  Vi har en innovativ miljö som bidrar till personlig utveckling där trygghet, engagemang och glädje står i fokus.

Create a difference  Med våra unika kunskaper, kompetenser och egenskaper bidrar vi till ett mer hållbart och mänskligt samhälle.

Together  Vi samarbetar och stöttar varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Vi delar med oss av våra kunskaper och arbetar nära kollegor, kunder och samarbetspartners.

Sök jobb hos oss på Knowit

Knowit som arbetsgivare

Knowit har fått utmärkelsen Karriärföretag 2019 och är därmed en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i hela Sverige. I Universums Företagsbarometer placerar vi oss bland de topp tio populäraste arbetsgivarna bland nordiska IT-studenter. 

- Knowit är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser, som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas såväl professionellt som personligt, säger Knowits koncernchef Per Wallentin.

Knowit får högt betyg som arbetsplats bland befintliga medarbetare, och även när det gäller att rekommendera Knowit som arbetsplats.

Kontinuerlig kompetensutveckling

För oss är kontinuerlig kompetensutveckling högt prioriterat och viktigt för att hänga med i den digitala utvecklingen. Konsulter med rätt spetskompetens är en förutsättning för att kunna erbjuda våra kunder de senaste och bästa lösningarna.

Vi gör många aktiviteter för kompetensutveckling inom alla våra olika kompetensområden. En av dem är vår årliga konferens, Knowit Developer Summit, som anordnas "för utvecklare av utvecklare". Här finns chansen att nätverka över våra nordiska marknader, dela information och ta del av ny kunskap och nya perspektiv. Ett mycket uppskattat event!

Välkommen till oss på Knowit!

Ny som konsult?

Vi erbjuder traineeprogram för dig som vill börja inom konsultbranschen, vilket startar en gång per år. Är du i slutet av din utbildning och intresserad av att göra examensarbete eller praktik kan du skicka in en spontanansökan via vår jobbsida.

Till toppen