Karriär

Delar du vår vision om att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation? Bli vår nya kollega, driv förändring och hjälp våra nordiska kunder att forma framtiden med den senaste tekniken.

Knowit Grow. Make a difference. Together.

Välkommen till oss på Knowit

Här arbetar vi tillsammans i en decentraliserad organisation, vi vill finnas nära våra kunder och frigöra potential hos våra medarbetare. Närhet till beslut och möjlighet att påverka vardagen skapar utrymme att leverera långsiktiga och skräddarsydda lösningar i samarbete med våra kunder.

Kollegor dricker kaffe i köket

Makers of a sustainable future

Med tydligt uppsatta mål och mätetal har vi en plan för hur vi ska vara en hållbar arbetsplats och skapa en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

 

Tillsammans utforskar vi nyfiket innovation och utmaningar. Med respekt och utrymme för våra olika förmågor och perspektiv ger vi varandra möjlighet att fortsätta utvecklas och växa.

Medarbetare spelar pingis

Att jobba på Knowit

Vi är glada att placeras som branschbäst i Universums undersökningar 2022 och listade som ett av företagen på Linkedins lista Top Companies Sverige 2022. Tydligast bild av hur det är att arbeta hos oss ges av våra medarbetare, eller kollegor som vi själva kallar varandra, de delar med glädje av sig av hur det är att arbeta på Knowit. Du kan lyssna in Lara, Emma och Nina nedan.

 

 

Kompetensutveckling

För oss är det viktigt att ligga i framkant och fortsätta utvecklas inom våra spetskompetenser så vi kan fortsätta hitta nya lösningar och utmana branschen. Vi vill vara det främsta och bästa valet för medarbetare såväl som kunder.

 

Förutom att dela kunskap med varandra i vardagen har vi en rad olika utbildningsprogram beroende på var vi arbetar och vad vi arbetar med. Här är några exempel att läsa mer om.

Knowit kontor

Lediga jobb

Vill du vara med på vår digitala resa? Knowit är ett företag där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Ta chansen och hitta ditt drömjobb hos oss!

kvinna pratar med kollega

Knowits traineeprogram

Våra traineeprogram är en kickstart in i arbetslivet som konsult. Programmen ger dig goda förutsättningar att lyckas med det du vill uppnå i din karriär. Vi tar emot ansökningarna under våren och har ofta platser på olika orter och kontor runt om i landet.

Du som söker till oss har ofta någon relation till it, kommunikation, ekonomi, programmering, marknadsföring, säkerhet eller design i din utbildning. För dig som fortfarande studerar erbjuder vi ex-jobb, praktik eller LIA när tillfälle ges. Annonser för ex-jobb och praktik/LIA hittar du bland våra lediga jobb.

Till toppen