Karriär

Delar du vår vision om att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation?

""

Välkommen till oss på Knowit

Här arbetar vi tillsammans i en decentraliserad organisation, vi vill finnas nära våra kunder och frigöra potential hos våra medarbetare. Närhet till beslut och möjlighet att påverka vardagen skapar utrymme att leverera långsiktiga och skräddarsydda lösningar i samarbete med våra kunder.

Bli vår nya kollega, driv förändring och hjälp våra nordiska kunder att forma framtiden med den senaste tekniken.

Makers of a sustainable future

Med tydligt uppsatta mål och mätetal har vi en plan för hur vi ska vara en hållbar arbetsplats och skapa en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

 

Medarbetare spelar pingis

Att jobba på Knowit

Vi är glada att placeras som branschbäst i Universums undersökningar 2022 och 2023 bland såväl studenter som Young Professionals. Tydligast bild av hur det är att arbeta hos oss ges av våra medarbetare, eller kollegor som vi själva kallar varandra, de delar med glädje av sig av hur det är att arbeta på Knowit. 

 

Lyssna in vår VD Per Wallentin när han gästar Konsultpodden. Diskussionerna rör sig mellan hur man får engagerade medarbetare och fångar drivet hos individer till hur man skapar en entreprenörsdriven organisation

 

Kompetensutveckling

För oss är det viktigt att ligga i framkant och fortsätta utvecklas inom våra spetskompetenser så vi kan fortsätta hitta nya lösningar och utmana branschen. Vi vill vara det främsta och bästa valet för medarbetare såväl som kunder.

 

Förutom att dela kunskap med varandra i vardagen har vi en rad olika utbildningsprogram beroende på var vi arbetar och vad vi arbetar med. Här är några exempel att läsa mer om.

""

Graduate eller ny som konsult

Våra graduate- och traineeprogram är en kickstart in i arbetslivet som konsult. Programmen ger dig goda förutsättningar att lyckas med det du vill uppnå i din karriär. 

Du som söker till oss har ofta någon relation till it, kommunikation, ekonomi, programmering, marknadsföring, säkerhet eller design i din utbildning. För dig som fortfarande studerar erbjuder vi ex-jobb, praktik eller LIA när tillfälle ges. Annonser för ex-jobb och praktik/LIA hittar du bland våra lediga jobb.

Grow. Make a difference. Together.

Vårt löfte till våra medarbetare

Grow. Vi har en innovativ miljö som bidrar till personlig utveckling där trygghet, engagemang och glädje står i fokus.

Make a difference. Med våra unika kunskaper, kompetenser och egenskaper bidrar vi till ett mer hållbart och mänskligt samhälle.

Together. Vi samarbetar och stöttar varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Vi delar med oss av våra kunskaper och arbetar nära kollegor, kunder och samarbetspartners.

Till toppen