Karriär

Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation.

Knowit video

Välkommen till oss på Knowit

Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a difference. Together. – ska visa vilken sorts företag vi vill vara.

Grow – Vi har en innovativ miljö som bidrar till personlig utveckling där trygghet, engagemang och glädje står i fokus.

Create a difference – Med våra unika kunskaper, kompetenser och egenskaper bidrar vi till ett mer hållbart och mänskligt samhälle.

Together – Vi samarbetar och stöttar varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Vi delar med oss av våra kunskaper och arbetar nära kollegor, kunder och samarbetspartners.

Knowit-kollegor

Knowit som arbetsgivare

Vid flera tillfällen har vi utsetts till en av de mest attraktiva arbetsgivarna bland it-konsultbolag, både för studenter och bland unga it-talanger. Det vill vi fortsätta vara. Eftersom medarbetare är det viktigaste vi har är vi också måna om att veta hur vi alla trivs och mår på jobbet. En hygienfaktor för oss är därför att vi regelbundet genomför medarbetarundersökningar – som ett led i att hela tiden förbättra och vara den attraktiva arbetsplats som vi vill vara. 

– Knowit är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser, som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas såväl professionellt som personligt, säger Knowits koncernchef Per Wallentin.

Medarbetare på Knowit

Möt några av oss

Hos oss möts du av härliga kollegor, kreativt och utmanande arbete med intressanta kunder och utrymme för att dela med dig av din kunskap. Vi hjälper och inspirerar varandra i jobbet samtidigt som vi satsar mycket på individuell kompetensutveckling. Tillsammans jobbar vi framåt för att göra skillnad och för att utveckla både vår egen verksamhet och våra kunders.

""

Knowits traineeprogram

Vi erbjuder varje år ett utmanande och roligt traineeprogram för dig som vill vara med och digitalisera framtiden. Programmet passar dig som har inriktning mot systemvetenskap, data och matematik eller är ingenjör. Är du nyexaminerad eller vill få en nystart på karriären är det här något för dig. Vårt traineeprogram har flera olika kompetensinriktningar och det hålls i Stockholm samt på utvalda orter.

""

För managementkonsulter

För alla nyutexaminerade och nyanställda managementkonsulter har vi ett kompetensutvecklingsprogram som ger dig en kickstart i din nya karriär som konsult. En praktisk verktygslåda i managementkonsulting utlovas, och du får chansen att utvecklas genom kurser i bland annat problemlösning, analys, samarbete och försäljning.

""

GROW – utveckling för kvinnor

För oss är det viktigt att inspirera och framförallt boosta kvinnor som börjar på Knowit. Sedan en tid tillbaka har vi vårt populära utvecklingsprogram GROW där deltagarna får kunskap och verktyg för att driva sin utveckling. Programmet riktar sig till kvinnor som befinner sig i början av karriären på Knowit och som strävar efter att bli specialist eller ledare inom något av våra yrkesområden.

Medarbetare på Knowit på konferens

Kontinuerlig kompetensutveckling

För oss är kontinuerlig kompetensutveckling högt prioriterat och viktigt för att hänga med i den digitala utvecklingen. Konsulter med rätt spetskompetens är en förutsättning för att kunna erbjuda våra kunder de senaste och bästa lösningarna.

Vi genomför många aktiviteter för kompetensutveckling inom alla våra olika kompetensområden. En av dem är vår årliga konferens inom affärsområdet Solutions, Knowit Developer Summit, som anordnas "för utvecklare av utvecklare". Här finns chansen att nätverka över våra nordiska marknader, dela information och ta del av ny kunskap och nya perspektiv. Ett mycket uppskattat event!

""

Lediga jobb

Vill du vara med på vår digitala resa? Knowit är ett företag där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Ta chansen och hitta drömjobbet hos oss!

""

Skicka en spontanansökan

Känns Knowit som något för dig, men du hittar inget ledigt jobb som passar för tillfället? Då rekommenderar vi dig att skicka in en spontanansökan till oss. Vi får dina uppgifter, du får våra. Hittar vi en tjänst som passar finns chans att vi hör av oss. Win-win helt enkelt.

Till toppen