Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Time to challenge it

Delar du vår drivkraft att göra världen till en bättre plats att leva i? Här får du använda strategi, kreativitet eller tech för att lösa de utmaningar som våra kunder står inför.

Knowit-kollegor sitter och pratar på kontoret.

Bli en del av lösningen

På Knowit blir du en del av en spännande och viktig resa där vi delar visionen om ett hållbart och mänskligt samhälle. Vi letar efter dig som drivs av att förbättra, förenkla eller hitta nya innovativa lösningar. Bakom varje stor förändring står team av skickliga människor, vi erbjuder dig nära 4000 kollegor som är experter och specialister inom digital transformation.

Vi jobbar inom olika branscher och verksamheter för hela tiden att hjälpa våra kunder att bli lite bättre. Du får möjlighet att utforska och utvecklas i utmanande uppdrag som bidrar till en större helhet. Kod, projektledning, säkerhet, design, management, strategi – you name it – här får du det att hända.

What makes you tick?

Välj ditt kompetensområde och läs mer:

Slide 1 of 4

01 / 04

Makers of a sustainable future

För att lösa de utmaningar vi står inför tycker vi att det är viktigt att vi som företag och arbetsgivare tar ansvar, vi ger dig förutsättningar att faktiskt "walk the talk". Här följer upp vårt hållbarhetsarbete och har tydliga mål för vår väg framåt. 

Hur? Det hittar du på vår engelska webb, inom pelare ett i vår klimatrapportering: Pillar 1 | The companies of the future

 


16

branschbäst

I Universums undersökning 2023 rankas vi på plats 16 som en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige hos Young Professionals inom it.

4000+

kollegor

I Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Tyskland hittar du oss.

4

affärsområden

Genom fyra affärsområden – Solutions, Experience, Connectivity och Insight – jobbar vi för att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle.

""
""
""