Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Välkommen till Knowit i Linköping

Med ett centralt läge och en härlig atmosfär på S:t Larsgatan16 hittar du vårt kontor i Linköping. Här är vi cirka 150 digitaliseringskonsulter som drivs av att bygga starka kundrelationer. Vi utformar alltifrån smarta digitala strategier, skapar överlägsna användarupplevelser till att utveckla avancerad teknik – givetvis med fokus på mätbara resultat.

Vi vill att vårt kontor ska fungera som ett kreativt nav för både medarbetare och kunder. Med endast fem minuters avstånd till stadens pulserande centrum, och tre minuter till kollektivtrafikens knutpunkt, balanserar vi perfekt mellan arbetsro och dynamiken i stadslivet. Dessutom har vi skapat en hemtrevlig atmosfär inom våra utrymmen, vilket ger en utmärkt plattform för produktiva möten och innovation. 

Kul att veta om vårt kontor i Linköping

  • Vi arrangerar återkommande event som löpträning och deltagande i olika idrottsevenemang, samtidigt som vi gillar våra after works med varierande teman som exempelvis våra populära brädspelskvällar. 
  • Vi har en otroligt stark gemenskap och vi är ett team består av generösa individer med imponerande expertis, och vi delar alla en gemensam passion för det vi gör! 

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.