Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Välkommen till Knowit i Lund

I våra lokaler mitt i technästet Ideon i Lund har vi förmånen att arbeta i en miljö där det finns utrymme för innovation, nätverkande och en hel del gemensamma aktiviteter. Vill du komma förbi på en kaffe och ett prat, är det enkelt att ta sig till oss från centrum till fots, med cykel, spårvagn eller buss.

Vi känner en stolthet i att våra lokaler varsamt renoverats med ett starkt hållbarhetstänk, både i byggnaden och på vårt kontor där all renovering skett med ett återbrukstänk. 

I Lund är vi cirka 30 medarbetare som dagligen arbetar med kunder inom telecom och automotive, med lite extra kärlek till mjukvaruutveckling och testutveckling inom embedded, och data engineering. Genom vårt kvinnliga nätverk för ingenjörer bidrar och stöttar vi arbetet med att rekrytera fler kvinnor till oss och få dem att inse hur fantastisk vår bransch är.  

För oss i Lund är vi måna om vår starka teamkänsla och hos oss arbetar kollegor från olika delar av världen. Mellan möten passar vi gärna på att hinna med en och annan pingismatch, eller tar en gemensam after work efter jobbet.

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.