Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Örebro

På Knowits kontor i Örebro finns ett stort team av konsulter som dagligen stöttar kunder i deras digitala transformation. Våra konsulter stöttar med agila leveranser inom allt ifrån systemutveckling, projektledning, informationssäkerhet och management consulting till it, teknik, test, Scrum, förändringsledning och systemförvaltning.

Entrén till vårt kontor i Örebro.

""

Vårt kontor hittar du med en magnifik utsikt på våning 10 på Rudbecksgatan 7 i centrala Örebro, nära kommunaltrafiken och ett stort utbud av härliga lunchrestauranger. Vi har förmånen att arbeta i ljusa lokaler med utsikt över hela Örebro där kreativitet och innovation är i fokus. 

Vi arbetar aktivt med vår företagskultur där vi tror på transparens, delaktighet och gemenskap vilket skapar ett starkt varumärke och en god arbetsmiljö där medarbetare trivs och får möjlighet att växa. 

Kul att veta om vårt kontor i Örebro: 

  • Behrn Center byggdes år 2009 och är 60 meter högt med 12 våningar, Örebros högsta hus! 
  • Vi har tillgång till 500 parkeringsplatser i anslutning till huset och en 3 000 kvm stor trädgård där vi kan samlas för en AW eller bara avnjuta lunchrasten.
  • Eftersom vi sitter på våning 10, ger trapphuset möjlighet till gedigen trappträning dagligen, vi nyttjar den möjligheten genom att titt som tätt peppa varandra med olika utmaningar. 
  • Aktiviteter som aw, gemensamma luncher och olika kompetensutvecklingsinsatser genomför vi regelbundet. Både för att stärka gemenskapen och för att dela med oss av vår kunskap och utveckla varandra.
     

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.