Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Cloud

Oavsett om det handlar om arkitektur, migrering, säker molninfrastruktur eller utveckla innovativa applikationer hjälper vi dig i din molnresa. Hur kan vi stötta dig?

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 4

Varför molnet?

Med molnet blir dina tjänster tillgängliga världen över, du får större skalbarhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet. Vill du ha en plattform som stärker din verksamhet och främjar innovation är molnet helt rätt!

Förstärk din molnresa med oss

Vi ger dig råd, vägleder dig, bygger upp din molninfrastruktur, säkrar uppkoppling utan strul och utvecklar innovativa applikationer som gör nytta för dig. Du har oss vid din sida under hela resan. En trygg och pålitlig partner helt enkelt.

Din molnresa i fokus, varje flytt är unik

Med erfarenhet inom en i mängd olika branscher hjälper vi dig att se vilka delar i din organisation som vinner mest på en flytt till molnet. Sedan genomför vi flytten på ett smidigt, hållbart och säkert sätt.

Agila och lösningsorienterade

Lösningsarkitektur, agila projekt, DevOps-automatisering, CI/CD-pipelines, utbilda ditt team, outsourca drift eller integrera drift hos dina utvecklingsteam – vi gör det.

AWS, Microsoft och Google Cloud

Våra partnerskap med AWS, Microsoft och Google Cloud, visar att du är i säkra händer och att vi har koll på det senaste och maxar din cloud-upplevelse.

Mer om våra cloud-partners

Flytta till molnet

Forma din molnresa för att uppnå optimal effektivitet och säkerhet – och säkerställ en friktionsfri migration. Molntransformation eller molnstrategier, oavsett vad stöttar vi dig.


Optimeringar och förbättringar

Flytten är bara början. Ständiga uppdateringar, lärdomar och förbättringar är viktiga för att få ut det bästa av molnet. Vad behöver du hjälp med?


Få ut maximalt av molnet

Utforska nya förmågor, satsa på en cloud native-lösning och använd molnet för att fatta bättre beslut – och ta hänsyn till miljön. Du kan vara trygg med att vi alltid jobbar datadrivet.


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.