Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit erhåller Kubernetes on Microsoft Azure-specialisering

Knowit har erhållit Kubernetes on Microsoft Azure-specialisering, vilket bekräftar djup kunskap, omfattande erfarenhet och beprövad expertis i att distribuera och hantera produktionsarbetsbelastningar med containers på Microsoft Azure.

I takt med att organisationer i allt högre utsträckning kör containerbaserade applikationer har containerteknologi blivit allt viktigare för IT-strategin. Övergången till molnbaserade applikationer med containers, DevOps-praxis och mikrotjänster är nu standard, vilket erbjuder skalbarhet, flexibilitet och snabb implementering. Det finns en stark efterfrågan expertis för att migrera arbetsbelastningar till molnet och utveckla nya molnbaserade applikationer, vilket kräver specialiserade kunskaper inom containerorkestrering, DevOps och mikrotjänster. Att hålla sig uppdaterad med föränderliga verktyg, plattformar och bästa praxis är avgörande för att upprätthålla en konkurrensfördel i det snabba digitala landskapet. 
  
Vikten av containeriserade applikationer och behovet av skickliga partners inom detta område fortsätter att vara relevant. Specialiseringen ”Kubernetes on Azure” tilldelas partners som uppfyller strikta kriterier för kundernas framgång, konsulternas skicklighet samt klarar en tredjepartsrevision. Denna specialisering visar Knowits skicklighet att utnyttja Kubernetes-tekniken för att optimera molnbaserade applikationer, datahantering och AI-kapacitet för kunderna. 
  
Specialiseringarna är svåra att uppnå och kräver stor kunskap, erfarenhet och engagemang. Att bli tilldelad en specialisering är en kvalitetsstämpel som försäkrar våra kunder att de får spetskompetens, säger Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead Knowit. 
 
 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss!

Stefan Andersson-Nystedt

Nordic Microsoft Business Alliance Lead