Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Välkommen till Knowit i Luleå

På Knowits kontor i centrala Luleå, hittar du skickliga och drivande konsulter inom digitalisering. Våra konsulter jobbar agilt och leveranserna sker både från vårt kontor samt hos våra kunder. Områden vi jobbar inom är systemutveckling, projektledning, förvaltning, automatisering, test och kravhantering.

Vi har vårt kontor på Sandviksgatan 60, som är nära centrum och nära till hamnen, fantastiska restauranger, historia och kultur. Vårt kontor är en plats där våra konsulter ska trivas, arbeta och har roligt så klart!

Kul att veta om vårt kontor i Luleå:

  • Vi är runt 25 kollegor som dricker kaffe tillsammans i lokalerna.
  • Första torsdagen i varje månad har vi ”KontorsDag”, då jobbar konsulterna från vårt kontor. Då serveras god frukost och vi äter en gemensam lunch. För de som vill så övergår arbetsdagen i en AfterWork.
  • Från vårt kontor kan vi nyttja vår fina takterrass med utsikt över Norra Hamnen, där dricker vi vårt kaffe på soliga dagar.
  • En stor fördel med kontorets placering är att den ligger ovanför ett stort fantastiskt gym. Detta är väldigt uppskattat av konsulterna som lätt kan smita in ett pass på lunchen.
  • Majoriteten av våra medarbetare är Javautvecklare. Vi har otroligt duktiga seniora konsulter som gör att vi sticker ut från våra konkurrenter!
  • Det allra bästa med vårt kontor och medarbetare är stämningen. Hela gänget trivs med varandra och har roligt ihop, nya som gamla medarbetare.

Vi hälsar dig välkommen att titta förbi! 

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.