A smiling person in an office

Så här kan vi hjälpa dig

Vårt lokala nordiska molnteam erbjuder snabb, personlig service och är tillgängligt dygnet runt. Vi har teknisk och operativ expertkompetens och har stor erfarenhet inom molntjänster, DevOps och digital transformation. Vi är stolta över att kunna lösa problem på första försöket, och snabbare än vad som utlovas i vårt servicenivåavtal (SLA).

A server hall

Förvaltning och support av applikationer och arbetspaket

Med våra supporttjänster får du en övervakad, kontrollerad miljö för förvaltning av dina applikationer och workloads, som dessutom ger dig stenkoll på dina kostnader. Vi säkerställer att dina applikationer är stabila, tillgängliga och har hög prestanda samtidigt som vi förebygger problem och löser oförutsedda incidenter.

 

A person on the beach

Perimeterskydd

Säkra din molnmiljö med vår perimeterskyddstjänst. Vi skyddar dina tjänster, säkerställer att konfigurationer alltid är uppdaterade, övervakar dina tjänsters tillgänglighet och reagerar direkt om en attack inträffar. Fortsätt att fokusera på din verksamhet, och låt oss fokusera på att stärka säkerheten kring dina molntjänster.

Growing seedlings

Servicenivåavtal (SLA)

Våra supporttjänster är flexibla och kan anpassas efter dina behov. Du kan exempelvis välja att uppgradera till en utökad servicenivå när en applikation blir mer affärskritisk, eller trappa ner. Vi brinner för att hålla dina tjänster i drift så att du kan fortsätta brinna för att hjälpa dina kunder.

Vill du veta mer?
Johan Ribbeklint
Ansvarig för erbjudandet
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du veta mer?
Christer Olsson
Ansvarig för erbjudandet – syd
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen