Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CLOUD

Utnyttja molnet maximalt

Skaffa konkurrensfördelar med kortare ledtid till marknaden, ökad skalbarhet och automatisering med cloud native-lösningar för att bygga, lansera och förbättra applikationer.

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 1

Få ut det bästa av molnet genom Cloud native

Med kortare ledtid till marknaden, ökad skalbarhet och automatisering finns många fördelar med att använda en cloud native lösning för att bygga, lansera och förbättra applikationer. Cloud native möjliggör och påskyndar så att du får ut bästa fördelar ur molnet. Våra certifierade utvecklare stöttar dig oavsett det handlar om att få hjälp med genomgång av lösningsarkitektur, agila projekt, DevOps-automatisering, CI/CD-pipelines, utbildning, outsourca eller integrera drift hos dina utvecklingsteam.

Well-Architected Review för bästa praxis

Well-Architected-ramverket vägleder dig i att designa och hantera kostnadseffektiva, säkra och hållbara arbetsflöden i molnet. Vi bedömer dina arbetsflöden och ger insikter som stärker din arkitektur inom bland annat säkerhet, prestanda och kostnader. Att använda ramverket ger dig en fast referenspunkt för bästa praxis och främjar ständiga förbättringar.

Vi säkrar upp dina DevOps-leveranser

Vi designar, utvecklar, förvaltar och säkrar vi upp dina DevOps-leveranser i molnet för att hjälpa dig att lansera nya produkter och tjänster snabbt och säkert. Genom automatisering av din molninfrastruktur, skapar vi förutsättning för dig och din FoU-verksamhet att lansera nya miljöer på bara några minuter. Självklart säkerställer våra molnmallar att miljöerna är identiska, säkra och optimerade för ditt behov med hjälp av Infrastructure as Code (IaaC).

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Fler cloud-tjänster:

Sustainability in the cloudSecurity & complianceManaged servicesData & analyticsCloud strategyCloud foundationMigration & modernisation