Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CLOUD

Vi anpassar molnet efter din verksamhet 

En framgångsrik molnmigration kräver sin planering och ett genomtänkt utförande. Vi hjälper dig genomföra och få en friktionsfri och säker molnmigration på ett agilt och kostnadseffektivt sätt.

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 2

Maximera fördelarna med molnet  

Vill du få ut de bästa resultaten i en agil och säker molndrift, bör du börja med att implementera de mest nödvändiga tjänsterna utifrån branschens bästa praxis. Vi hjälper dig lägga grunden för din molnresa genom att sätta upp en tydlig strategi och styrningsmodell.

Bästa praxis för friktionsfri molnmigration

När du har grunden för molnmiljön är det dags att dra nytta av molnplattformen på riktigt. Det gör vi vanligen genom två aktiviteter: att migrera befintliga applikationer till molnet och att utveckla nya cloud-native applikationer. Målet är att uppnå mer med mindre medel, utan större investeringar.

What’s in it for me?

Du får en friktionsfri och säker molnmigration på ett agilt och kostnadseffektivt sätt, utan att vi glömmer bort din verksamhets unika behov. Produktiviteten kommer öka, samtidigt som och du kommer spara på kostnader. Med vår proof-of-concept kan du testa konceptet och se fördelarna innan du tar beslutet om att flytta till molnet.  

Då kan du behöva migrera till molnet

Det som driver fram migration kan vara att datacenteravtal löper ut, det finns en oro kring säkerhet och kontinuitet i verksamheten, serverhårdvara närmar sig slutet på sin livscykel, eller att resurser och it-budgeten är begränsade. 

Partners med AWS, Microsoft Azure och Google Cloud 

Vi är certifierade partners till AWS, Microsoft Azure och Google Cloud. Tillsammans bedömer, planerar och utför vi migration till våra kunders offentliga moln, som i gengäld får migrerade och moderniserade arbetsflöden i molnet med minimal ledtid.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Fler cloud-tjänster:

Build in the cloudSustainability in the cloudSecurity & complianceManaged servicesData & analyticsCloud strategyCloud foundation