Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CLOUD

Molnstrategier som gör skillnad

Maxa fördelarna med dina moln- och teknikstrategier – vi hjälper dig identifiera vilka tekniker och lösningar som är absolut bäst lämpade för din verksamhet.

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 1

Med en tydlig molnstrategi får du bäst resultat

De publika molnplattformarna är inte identiska och det finns ingen lösning som passar alla. Med en tydlig molnstrategi drar du nytta av molnets fördelar, som exempelvis ökad flexibilitet i den digitala infrastrukturen, sänkta kostnader, minskade utsläpp av växthusgaser och stärkt innovationsförmåga. Vi hjälper dig att maximera fördelarna som molnet ger dig, genom att identifiera de tekniker och lösningar som tjänar din verksamhet bäst.

Bana väg för framtida utveckling 

Oavsett om målet är att kartlägga möjligheterna med ny teknik, att använda AI eller andra tekniker, kommer en tydlig molnstrategi att hjälpa dig att identifiera och implementera lösningar som minskar kostnader, ökar effektivitet och framtidssäkrar din verksamhet. Med en sådan plan fattar du väl underbyggda beslut om era teknikinvesteringar. Vi hjälper dig kartlägga era behov och hjälper dig att utforska olika alternativ för molnet.

Molnstrategi som bidrar till att uppnå hållbarhetsmål

Vi gör en skräddarsydd vägbeskrivning som är anpassad efter dina mål och tar verksamheten till en ny nivå: mer agil, säkrare och mer innovativ. Med fokus på miljön ser vi samtidigt till att din molnstrategi bidrar till att ni uppnår era hållbarhetsmål. Du får stöttning under hela livscykeln, även efter det strategiska arbetet – från molnmigration eller uppbyggnad av molnet till vidareutveckling och förvaltning.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Fler cloud-tjänster:

Build in the cloudMigration & modernisationCloud foundationSustainability in the cloudSecurity & complianceManaged servicesData & analytics