Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CLOUD

Säkra och legala molntjänster

Molnsäkerhet är mer än teknik. Både säkerhet och juridik är avgörande när du har din drift i molnet. För att förstå resan in i molnet behöver en verksamhets vision och strategi återspeglas i valet av dess molnmiljö.

Känn dig trygg i dina molntjänster

Säkerhet har en central roll i molnrelaterade verksamheter och tjänster. Vi hjälper dig att kombinera informationssäkerhet, riskbedömningar, dataskydd och bästa praxis inom it-arkitektur – vilket betyder att du kan dra nytta av molnets fördelar medan vi stöttar dig i att minimera säkerhetsrisker och efterleva de regleringar som gäller i din bransch.

Vi kan juridiken för molntjänster

Vill du nå fullständig framgång med en molntransformation måste många aspekter bortom de tekniska värdena vara på plats: en molnstrategi som är anpassad efter företagets strategi, tekniska inställningar anpassade efter den rådande säkerhetspolicyn, och efterlevnad av säkerhetsstandarder, lagar och regleringar. Vilken eller vilka delar behöver du hjälp med?

Vi vägleder dig i molntransformationen

Varför Knowit?

Vi är en av Nordens största leverantörer inom cybersäkerhet och har även en unik satsning inom juridik. Det som särskiljer oss är att vi kan lösa framtidens utmaningar inom cybersäkerhet eftersom vi kan leverera team med kompetens inom juridik, djup teknik och management.

Så kan vi stötta dig inom cybersäkerhet och juridik

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Fler cloud-tjänster:

Sustainability in the cloudManaged servicesData & analyticsCloud strategyCloud foundationMigration & modernisationBuild in the cloud