Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CLOUD

Dygnet runt-support för dina molnmiljöer och affärsapplikationer

Öka den operativa effektiviteten och fokusera på din verksamhet – vi förvaltar och säkrar upp driften i molnet, dygnet runt.

Utvalda samarbeten som gör oss stolta:

Slide 1 of 2

Övervaka, förvalta och optimera i molnet

Du får de viktigaste tjänsterna inom drift från vårt nordiska driftcenter, som är i tjänst alla dagar i veckan – samtidigt som vi säkerställer funktionaliteten i dina affärskritiska tjänster och applikationer. Vi hjälper dig att övervaka och förvalta alla dina molnmiljöer för att optimera kostnader och förhindra eller minimera driftstopp. Molnrådgivning, arkitektur och professionellt stöd är bara ett telefonsamtal bort. 

En pålitlig tjänst från certifierade molnexperter

Du får certifierade molnexperter med vassa kunskaper inom molntjänster och molntekniker, DevOps och digital transformation. Vi löser problem direkt efter den första kontakten, ofta snabbare än vad du förväntar dig. Oavsett om din verksamhet är i ett moln, utspridd över flera moln, en hybridvariant eller helt fysisk, hjälper våra team dig med att få en störningsfri drift.

Driftstjänster som växer med dig

Våra tjänster inom drift är flexibla och anpassas utifrån dina behov. Du kan lätt uppgradera till en högre nivå när din applikation utvecklas och blir mer affärskritisk. Vi ser till att dina molntjänster är tillgängliga, säkra och uppdaterade.

Våra strategiska partners inom cloud:

  • Amazon Web Services (AWS)
  • Microsoft Azure
  • Google Cloud

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Fler cloud-tjänster:

Build in the cloudMigration & modernisationCloud foundationCloud strategyData & analyticsSecurity & complianceSustainability in the cloud