Möt oss

Möt några av våra medarbetare

Moa Isgran - managementkonsult på Knowit Insight

Moa, Managementkonsult

- Jag började min resa på Knowit i februari 2017. I min roll som managementkonsult brinner jag för att hjälpa organisationer och tillgodose deras behov. I dagsläget arbetar jag med produktledning, kulturprojekt, samt med kund- och försäljningsstrategier. De projekt som jag är involverad i består till stor del av strategiska bitar men även kultur- och beteendefrågor i form av bland annat jämställdhet och mångfald.

Det bästa med Knowit är utvecklingsmöjligheterna samt att det finns en spännande affärsidé med flera utmanande och intressanta uppdrag. Att dessutom få jobba med inspirerande, drivna och omtänksamma kollegor, samtidigt som det är högt i tak i organisationen gör att jag trivs otroligt bra, säger Moa Isgran som arbetar inom affärsområdet Knowit Insight

Pernilla Vinneby - Knowit Experience

Pernilla, vd för Knowit Experience i Göteborg

- Jag har varit på Knowit sedan 2012 och arbetade tidigare med CX (Customer Experience, kundupplevelser) i Stockholm. Det handlar om allt från design, frontendutveckling och interaktionsdesign till digital strategiarbete och innehållshantering. Det var en kul resa - vi började som en liten grupp interaktionsdesigners och växte till närmare 25 personer som levererar på flera områden. Nu har jag flyttat till Göteborg och tagit över Knowit Experience på lokal nivå, för att utveckla vårt erbjudande där.

Jag gillar nyfikenheten som finns på Knowit. Vi vågar testa nya områden och erbjudanden. Det finns en kreativ vilja här, där man som individ kan hitta och utveckla områden som man själv tycker är intressanta, säger Pernilla Vinneby som arbetar inom affärsområdet Knowit Experience.

Stefan Rydin - Knowit Solutions

Stefan, Testledare

- Jag har jobbat på Knowit sedan 2008 och test är mitt specialområde. Jag är testledare och arbetar bland annat som Scrum Master för ett testautomatiseringsteam. Inom företaget håller jag också automatiseringskurser och jag är en del av Test Solutions ledningsgrupp där jag arbetar med affärsutveckling.

I mitt tycke är det bästa med att jobba på Knowit den grupp jag jobbar med och den supportande miljö som råder. Om man känner sig bekväm i gruppen och använder individens styrkor blir resultatet en bra produkt och en trevlig arbetsplats. Det tycker jag genomsyrar och präglar Knowit, säger Stefan Rydin som arbetar inom affärsområdet Knowit Solutions.

Till toppen