Möt oss

Möt några av våra medarbetare

Moa Isgran - managementkonsult på Knowit Insight

Moa Isgran - Knowit Insight

Jag började min resa på Knowit Insight i februari 2017. I min roll som managementkonsult brinner jag för att hjälpa organisationer och tillgodose deras behov. I dagsläget arbetar jag med produktledning, kulturprojekt, samt med kund- och försäljningsstrategier. De projekt som jag är involverad i består till stor del av strategiska bitar men även kultur- och beteendefrågor i form av bland annat jämställdhet och mångfald.

Det bästa med Knowit är utvecklingsmöjligheterna samt att det finns en spännande affärsidé med flera utmanande och intressanta uppdrag. Att dessutom få jobba med inspirerande, drivna och omtänksamma kollegor, samtidigt som det är högt i tak i organisationen gör att jag trivs otroligt bra. 

Max Tötterman Knowit Experience

Max Tötterman - Knowit Experience

Jag började på Knowit i november 2016 och jobbar i Helsingfors med strategier för kundupplevelser. Jag har en bred roll, där jag får hjälpa kunder att utveckla sina digitala landskap på en strategisk nivå. Det kan handla om varumärkesstrategier likaväl som om kundupplevelsehantering - så länge det skapar värde för kunden och kundens kund.

Det bästa med Knowit är alla kunniga och skickliga kollegor. Jag motiveras också av de utmaningar jag får och möjligheten att få jobba på ett företag som kan hålla jämna steg med utvecklingen och hjälpa kunder i dagens föränderliga värld. Det är också spännande att se förändringen och delta i Knowits affärsutveckling.

Pernilla Vinneby - Knowit Experience

Pernilla Vinneby - Knowit Experience

Jag har varit på Knowit sedan 2012 och arbetade tidigare med CX (Customer Experience, kundupplevelser) i Stockholm. Det handlar om allt från design, frontendutveckling och interaktionsdesign till digital strategiarbete och innehållshantering. Det var en kul resa - vi började som en liten grupp interaktionsdesigners och växte till närmare 25 personer som levererar på flera områden. Nu har jag flyttat till Göteborg och tagit över Knowit Experience på lokal nivå, för att utveckla vårt erbjudande där.

Jag gillar nyfikenheten som finns på Knowit. Vi vågar testa nya områden och erbjudanden. Det finns en kreativ vilja här, där man som individ kan hitta och utveckla områden som man själv tycker är intressanta.

Stefan Rydin - Knowit Solutions

Stefan Rydin - Knowit Solutions

Jag har jobbat på Knowit sedan 2008 och test är mitt specialområde. Jag är testledare och arbetar bland annat som Scrum Master för ett testautomatiseringsteam. Inom företaget håller jag också automatiseringskurser och jag är en del av Test Solutions ledningsgrupp där jag arbetar med affärsutveckling.

I mitt tycke är det bästa med att jobba på Knowit den grupp jag jobbar med och den supportande miljö som råder. Om man känner sig bekväm i gruppen och använder individens styrkor blir resultatet en bra produkt och en trevlig arbetsplats. Det tycker jag genomsyrar och präglar Knowit.

Till toppen