Möt oss

Möt några av våra medarbetare

Arvid Leander - Knowit Insight

Arvid, Managementkonsult

– Sedan hösten 2016 har jag haft förmånen att utvecklas som managementkonsult på Knowit - en arbetsplats som de facto arbetar för att låta oss utvecklas i linje med våra passioner och tillsammans med våra kunder jobba för en bättre framtid genom digitalisering och innovation. 

I min roll som konsult inom förändringsledning och management får jag möjlighet att bland annat bidra till en ökad innovationsgrad, förenklad arbetsvardag samt jämställdhet hos olika bolag. Vi skapar dessa möjligheter genom att arbeta med förändringsprojekt både strukturellt och kulturellt.

Jag får ständigt tillgodose min nyfikenhet och vilja att utforska nya möjligheter i uppdragen tillsammans med passionerade kollegor och kunder. Vi utmanar dagligen både vår kunskapsbas och affär på ett positivt sätt utifrån effekt och behovsfokus från perspektivet av kundens kund, säger Arvid Leander som arbetar inom affärsområdet Knowit Insight.

Katarina Bjuhr - Knowit Experience

Katarina, Interaktionsdesigner

– Jag gick Knowits traineeprogram i Stockholm under hösten 2016. Därefter började jag jobba som interaktionsdesigner och teamledare för vårt UX-team på kontoret i Sundsvall. I min roll som interaktionsdesigner arbetar jag med att forma produkter och tjänster med fokus på användarupplevelser och kundens verksamhetsmål.

Det är lätt att trivas på Knowit! Jag tillbringar mina arbetsdagar med otroligt härliga kollegor som alltid bjuder på sig själva, sina erfarenheter och sin imponerande kompetens. Jag uppskattar också att jag får förtroende och blir utmanad i mitt arbete, samt att mina arbetsuppgifter är varierande. säger Katarina Bjuhr som arbetar inom affärsområdet Knowit Experience.

Marie Önnestam - Knowit Experience

Marie, Projekt- och förvaltningsledare

Jag har varit på Knowit sedan 2012, och varje dag på jobbet har varit spännande. Jag har rollen som projekt-och förvaltningsledare och är också teamledare för ett av fem team. I vårt team är vi främst inriktade på Office 365, SharePoint och Jira, och vi brinner för att hjälpa våra kunder att få den bästa digitala arbetsplatsen, det som är en så viktig del av vår arbetsmiljö idag.

Det är mycket jag gillar med Knowit, inte minst mina fantastiska kollegor. Vi kompletterar varandra bra och har roligt tillsammans. Man får också ta stort eget ansvar i teamen och i kontakten med våra kunder. Det finns även goda möjligheter att utvecklas vidare inom sitt kompetensområde eller att bredda sin kunskap om man vill det, säger Marie Önnestam som arbetar inom affärsområdet Knowit Experience.

Nea Le, Knowit Solutions

Nea, Rekryterare

– Jag har arbetat på Knowit sedan 2016 och stormtrivs. I bagaget har jag en HR-utbildning eftersom jag i tidig ålder visste att jag ville arbeta med människor.

I min roll som rekryterare ser jag helt enkelt till att Knowit växer organiskt med nya härliga och kompetenta medarbetare. En vanlig arbetsdag för mig är att jag är ute och nätverkar i olika forum för att få kontakt med nya potentiella medarbetare. Att ha tre till fyra intervjuer på en dag är inte ovanligt. Under mötena får jag lära känna intressanta människor, samtidigt som jag får reda på hur den tekniska marknaden ser ut och vart den är på väg.

Det finns mycket bra att säga om min arbetsplats. Det bästa är nog den sköna stämningen bland kollegorna – alla är väldigt professionella men samtidigt lättsamma. Samt att vi har ett starkt varumärke och vinner mer mark för varje dag, säger Nea Le som arbetar inom affärsområdet Knowit Solutions.

Johanna Hartman, Knowit Insight

Johanna, Agil coach

– I augusti 2017 gjorde mitt exjobb på Knowit och tyckte att det var ett häftigt företag. Idag arbetar jag som managementkonsult och har uppdrag som agil coach ute hos kund. Rollen innebär att jag stöttar organisationer på olika nivåer i frågor som rör agila arbetssätt. Jag jobbar med såväl team som ledare och hjälper dem i sin förändringsresa. Det handlar mycket om att skapa en förståelse för agila principer och vad dessa innebär, men även hur agila arbetssätt rent praktiskt ser ut och fungerar i det dagliga arbetet.

Från dag ett kände jag att jag fick stort förtroende av mina nya kollegor. Nästan omgående fick jag åka med till Lyon och hålla en utbildning för en av våra kunder. Det var verkligen utanför min komfortzon. På Knowit utmanas jag hela tiden och känner att jag växer med det förtroende som jag får av min omgivning, säger Johanna Hartman som arbetar inom affärsområdet Knowit Insight.

Pernilla Vinneby - Knowit Experience

Pernilla, vd för Knowit Experience i Göteborg

 Jag har varit på Knowit sedan 2012 och arbetade tidigare med CX (Customer Experience, kundupplevelser) i Stockholm. Det handlar om allt från design, frontendutveckling och interaktionsdesign till digital strategiarbete och innehållshantering. Det var en kul resa - vi började som en liten grupp interaktionsdesigners och växte till närmare 25 personer som levererar på flera områden. Nu har jag flyttat till Göteborg och tagit över Knowit Experience på lokal nivå, för att utveckla vårt erbjudande där.

Jag gillar nyfikenheten som finns på Knowit. Vi vågar testa nya områden och erbjudanden. Det finns en kreativ vilja här, där man som individ kan hitta och utveckla områden som man själv tycker är intressanta, säger Pernilla Vinneby som arbetar inom affärsområdet Knowit Experience.

Stefan Rydin - Knowit Solutions

Stefan, Testledare

 Jag har jobbat på Knowit sedan 2008 och test är mitt specialområde. Jag är testledare och arbetar bland annat som Scrum Master för ett testautomatiseringsteam. Inom företaget håller jag också automatiseringskurser och jag är en del av Test Solutions ledningsgrupp där jag arbetar med affärsutveckling.

I mitt tycke är det bästa med att jobba på Knowit den grupp jag jobbar med och den supportande miljö som råder. Om man känner sig bekväm i gruppen och använder individens styrkor blir resultatet en bra produkt och en trevlig arbetsplats. Det tycker jag genomsyrar och präglar Knowit, säger Stefan Rydin som arbetar inom affärsområdet Knowit Solutions.

Victor Hultfeldt, Knowit Solutions

Victor, Systemutvecklare

– Direkt efter min examen från Stockholms universitet under 2017, började jag på Knowits tre månader långa traineeprogram. Efter traineeprogrammet har jag varit sysselsatt som systemutvecklare i olika uppdrag.

För tillfället hjälper jag till med utvecklingslösningar samt framtagandet av arbetsmetoder och processer. Jag en del av är ett distribuerat team där vi sitter utspritt i Belgien, Sverige samt Ryssland vilket innebär en hel del möten på distans samt resor. Det är kul!

Det bästa med Knowit är kollegorna, lyhördheten samt möjligheten till att kunna påverka och utvecklas. Jag vill även slå ett slag för Knowits traineeprogram som jag tycker var en perfekt ingång efter studierna, säger Victor Hultfeldt som arbetar på Stockholmskontoret inom affärsområdet Knowit Solutions.

Till toppen