Makers of a sustainable future

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Mer om oss 

Några av våra kunder

112 app
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget
patient i sjukhussäng
CASE Läs mer om uppdraget
CASE Läs mer om uppdraget

I fokus

motorbike in woods

Öka din cybersäkerhet

Vi är en av Nordens största leverantörer inom cybersäkerhet och har även erfarna jurister som kan hjälpa dig med den digitala juridiken utifrån just dina behov, om det så är dataskydd eller e-förvaltning.

Gå mot grön omställning

Med rådgivning och digitala lösningar hjälper vi dig att möjliggöra grön omställning samt nå interna hållbarhetsmål, nettonollutsläpp och hållbar utveckling i linje med Agenda 2030.

Lyckas med EU-taxonomin

Måste din verksamhet rapportera enligt EU-taxonomin? Vi hjälper dig förstå vad förordningen innebär och hur du kan skapa digitala processer för de rapporteringskrav som taxonomin ställer.

Över 600 000 kronor till ukrainska flyktingar via UNHCR

Vi överträffade alla förväntningar tack vare er.

Tillsammans med kollegor, kunder, partners och vänner har vi i vår årliga insamling för december 2022 samlat in över 54 000 EUR. En donation som omedelbart går till UNHCR:s arbete i Ukraina och som gör stor skillnad. Till varenda en av er som engagerat, donerat, och delat – tack!

Nytt avsnitt ute – avsnitt #27

Med 60 miljoner besökare och 90% av marknaden är Hemnet en JÄTTE inom bostadsmarknaden.Vi pratar med Niklas Fischerström, Head of User Research på Hemnet om vad som driver dem framåt? Hur ska det gå nu när marknaden är på väg neråt hur hanterar dom det? Och vad har Hemnet egentligen för åsikt om Hemnetknarkarna på Instagram? Det och mycket mer i detta sköna avsnitt med Sveriges största bostadsplattform.

Till toppen