Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CASE

KYNEO

Kyneo – en brygga mellan fält och kontor

HANDEL & TJÄNSTER

Kyneo – ett planeringsverktyg som skapats av Kynningsrud och Knowit Experience, gör arbetsflödet mellan kontor och fältarbete smidigare.

Telefon med Kyneos planeringsverktyg

Planeringsverktyg med användarupplevelse i fokus

Kyneo, som är ett start-up-initiativ inom Kynningsrud, ville säkra en användarupplevelse i toppklass och få ett unikt visuellt uttryck. Deras mål är att vara ett mångsidigt och lättanvänt planeringsverktyg, inte bara för deras egen bransch (transport och Heavy Lift), utan också för en bred grupp potentiella samarbetspartners och industrier.

Kyneos visuella identitet
Laptop med Kyneo planeringsverktyg

Neutral design som skiljer sig från mängden

Kyneos logotyp är ett unikt ‘K’ skapat av element från Gantt-scheman, vilket symboliserar verktygets grundläggande funktion.

Genom att fokusera på nyckelorden avstressande, modernt, icke-traditionellt, intuitivt och vänligt, strävade vi efter att skilja oss från den typiska bilden av en viss kundgrupp. Vi tog sikte mot en distinkt, neutral design som skiljer sig från mängden av generisk mjukvara.

Bok med Kyneo logo.
Kyneo business card.

Vi gjorde ett komplext system enkelt att använda

Kyneo vänder sig till företag som behöver en heltäckande lösning för arbetsprocesser som omfattar orderhantering, resursplanering, tidrapportering och fakturering – en komplex kedja av logistiska steg. Att navigera i administrativ mjukvara kan vara både tidskrävande och frustrerande, vilket ställer stora krav på vår strävan efter en intuitiv design. Vi är därför stolta över vårt bidrag i denna lösning som gör det enklare att hantera även de mest komplexa uppgifterna, anpassad för såväl stora som små företag.

För att möta olika användares behov har tjänsten utformats som två separata, men sammanlänkade, appar: en mobilapp och en webbapp.


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Urban Nyblom

Business Director

Knowit Experience Stockholm