Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

E-HANDELS- & WEBBYRÅ

Webbplatser & appar som ökar konverteringen

Vi kombinerar kreativitet och teknologi för att skapa prisbelönta webb- och appupplevelser. Vårt dedikerade team av utvecklare, UX-designers och kvalitetstestare omvandlar idéer till verklighet. Vi hjälper dig att skapa nya lösningar alternativt anpassar och förbättrar din befintliga digitala närvaro. Hos oss får du alltid den senaste tekniken och de mest innovativa lösningarna.

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 5

Webbar och appar med kunden i fokus

Vill du att dina kunder och besökare inte kan få nog av din webbplats eller app? Vi fixar det! Med våra skräddarsydda lösningar skapar vi en användarvänlig, lockande och hållbar upplevelse. Med data, insikt och design som utgångspunkt, ser vi till att du får den lösning du förväntar dig och som möter dina besökares behov.

Hur vi gör det

Genom mikrotjänster, integrationer och API:er bygger vi headless arkitektur och anpassar språk och kod till den lösning du vill ha där vi utgår från att leverera smidigare kundupplevelser med en riktigt bra datorarkitektur som är lätt att arbeta vidare med. Vi ser till att du får en digital närvaro som sticker ut och ger resultat!

Tjänster vi levererar inom webb- & apputveckling:

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Se även:

E-handelDesign & UXVarumärke & marknadsföring