Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

E-HANDELS- & WEBBYRÅ

E-handel

Med 20+ års erfarenhet inom branschen har vi specialiserat oss på att utveckla e-handelslösningar som ökar konvertering och lönsamhet samt förbättrar användarupplevelsen. Oavsett om du vill bygga nytt, förbättra befintligt eller finslipa din e-handelsstrategi står vi redo med ett team e-handelsexperter.

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 1

Fristående tjänster eller helhetsleverantör

Vi är passionerade när det gäller att förverkliga dina e-handelsidéer och ta din verksamhet till nästa nivå. Vi tror på skräddarsydda lösningar som matchar varje kunds unika behov och affärsstrategi. Genom att samarbeta som ett team med er, tar vi fram konkreta handlingsplaner som ger resultat.

Med vår samlade kompetens och expertkunskaper inom e-handel, kan vi erbjuda skräddarsydda konsulttjänster och kompletta lösningar för att driva den digitala strategi och affär som tar er digitaliseringsresa vidare. Från optimering av er online närvaro till internationell expansion och andra kritiska roller inom e-handel, arbetar vi tillsammans med er för att uppnå era mål och överträffa era förväntningar.

Vi inleder ofta med en noggrann analys för att snabbt påvisa värde och säkerställa att förväntade resultat kan uppnås. Genom att genomföra en grundlig audit eller growth case kan vi identifiera styrkor, svagheter och möjligheter för er e-handelsverksamhet, vilket ger oss en stark grund för att forma en effektiv strategi framåt.

Våra tjänster inom e-handel och digitala affärer:

Sync – experter på lönsamhet och tillväxt

Knowit Experience Sync är ett erfaret team av passionerade e-handelsexperter som har huvudfokus att maximera lönsamheten och främja tillväxten för både uppstartsverksamheter och etablerade företag. Vi är experter på e-handelsstrategi, genomför kontinuerliga optimeringar och arbetar alltid nära dig och ditt team. Vi kan förverkliga dina e-handelsidéer och ta din verksamhet till nästa nivå. 

Till teamet på Sync

Partners med Optimizely DXP och Litium

Som Optimizely DXP Premium Platinum Partner och Litium Premium Solution Partner, har vi tagit fram flertalet e-handelslöningar – stora som små – och vi vet vad som krävs för att skapa en e-handel som levererar. Hur ser ditt behov ut? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Fler tjänster vi levererar inom e-handel:

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Se även:

Webb- & apputvecklingVarumärke & marknadsföringDesign & UX