Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

E-handels- & webbyrå

Vi utvecklar webb-, app- och e-handelslösningar som används av miljontals människor varje dag. Tillsammans med våra kunder skapar vi innovativa, hållbara och användarvänliga lösningar som driver affärsmässig framgång och ökar kundnöjdheten. Hur kan vi hjälpa dig?

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 6

Webbplatser & appar som ökar konverteringen

Med gedigen erfarenhet och flera prisbelönta projekt i ryggen, hjälper vi dig ta fram en helt ny webbplats eller app – och givetvis utvecklar din befintliga lösning vid behov. Med stort fokus på kundupplevelse får du en lösning som dina användare gillar, är hållbar, användarvänlig, genererar fler leads och ökar försäljningen.


Framgångsrika och hållbara e-handelslösningar

Vi förstår vikten av att skapa e-handelslösningar som tar hänsyn till dina kunders behov och önskemål. Genom fokus på användarvänlighet och funktionalitet, skapar vi en sömlös köpupplevelse som ökar försäljning och kundnöjdhet. Våra e-handelsexperter arbetar nära dig för att förstå din verksamhet och utveckla en strategi som passar dig.


Vi hjälper dig välja webbplattform

Enkla, häftiga och informativa webbplatser eller avancerade självbetjäningslösningar? Oavsett behov hjälper vi dig välja den publiceringslösning passar bäst och som stöder varumärket och budskapet. Vi kan de flesta lösningarna och DXP:erna (Digital Experience Platform) som Sanity, Relatude, Contentful, Optimizely, Umbraco, Kentaico, Sitevision och Drupal.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.