Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CYBERSÄKERHET & JURIDIK

Identitets- och behörighetshantering (IAM)

Vi har ett heltäckande erbjudande inom IAM-området och vi hjälper dig hela vägen från IAM-strategi, process- och verksamhetsanalys till att definiera roller samt andra kritiska attribut för en effektiv åtkomstkontroll.

Syftet med IAM (Identity and Access Management) är att säkerställa att rätt person får tillgång till rätt information vid rätt tillfälle. På så sätt möjliggörs nya affärer och samarbeten samtidigt som informationssäkerheten bibehålls eller rentav förstärks.

Heltäckande erbjudande inom IAM-området

Knowit har ett heltäckande erbjudande inom IAM-området och vi kan hjälpa dig hela vägen från IAM-strategi, process- och verksamhetsanalys till att definiera roller samt andra kritiska attribut för en effektiv åtkomstkontroll.

Givetvis kan vi också medverka till ett införande där identiteter hanteras i automatiserade och kvalitetssäkrade processer genom hela livscykeln. 

Läs mer: 

Bloggserie: Vad är IAM, hur funkar det och varför är det viktigt?

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Pernilla Sander

Säljkontakt för cybersäkerhet och juridik

Relaterade erbjudanden

Säkra & legala molntjänsterStrategi för cybersäkerhet, juridik & integritetDataskydd, e-förvaltning & it-rättSäker & laglig utvecklingLedningssystem & certifieringSäkerhetsverifiering & pen-testerSäkerhetsskyddSäkerhet och juridik för AI