Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CYBERSÄKERHET & JURIDIK

Strategi för cybersäkerhet, juridik och integritet

Cybersäkerhet och juridik är numera en central del i nästan alla verksamheter, både när det gäller risker och affärsmöjligheter. Vi hjälper dig att identifiera nuläge, målbild och en kontinuerlig process för att arbeta med cybersäkerhet, juridik och integritet.

EU har utropat 2020-talet till det digitala decenniet vilket gör att digital lagstiftning ökar i snabb takt. Den komplexa hotbilden, att alla verksamheter är helt beroende av it och en orolig omvärld gör att cybersäkerhet ligger högst upp på styrelsers och företagsledningars agendor.

Genom att arbeta systematiskt med frågorna och ta hänsyn till ny lagstiftning, riskaptit och verksamhetsmål, kan du vara steget före dina konkurrenter, hitta nya affärsmöjligheter och minska risken.

Vi hjälper dig att identifiera nuläge, målbild och en kontinuerlig process för att arbeta med cybersäkerhet, juridik och integritet. 

Läs mer: 

Blogg: Cybersäkerhet – våra största utmaningar just nu

Blogg: Digital Decade – Ett rättsligt landskap i förändring

Blogg: Systematiskt dataskyddsarbete

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Pernilla Sander

Säljkontakt för cybersäkerhet och juridik

Relaterade erbjudanden

Säkra & legala molntjänsterDataskydd, e-förvaltning & it-rättSäker & laglig utvecklingIdentitets- och behörighetshanteringLedningssystem & certifieringSäkerhetsverifiering & pen-testerSäkerhetsskyddSäkerhet och juridik för AI