Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CYBERSÄKERHET & JURIDIK

Dataskydd, e-förvaltning och it-rätt

När affärer och verksamheter digitaliseras skapas inte bara nya möjligheter utan även nya juridiska frågeställningar och risker. Våra erfarna jurister hjälper dig att förstå och hantera dessa utmaningar på ett pragmatiskt sätt som passar din verksamhet.

Våra jurister har både verksamhetsförståelse och juridisk spetskompetens. Vi arbetar framför allt med IT-rätt, dataskydd och e-förvaltning och kombinerar det med en god förståelse för informationssäkerhet och teknik.

Få har idag kapacitet och förmåga att göra det vi gör, att leverera både strategisk rådgivning och operativt stöd vid genomförande av effektiva, rättssäkra och affärsmässiga lösningar. 

Bred kompetens och varierande bakgrund hos våra konsulter speglas i att våra kunder är allt ifrån stora myndigheter och internationella bolag, till mindre kommuner och privata stiftelser inom olika branscher såsom energi, telekom och finans. Oavsett storlek och bransch hjälper vi dig med den digitala juridiken utifrån just dina behov.

Läs mer:

Blogg: Digital Decade – Ett rättsligt landskap i förändring

Blogg: Systematiskt dataskyddsarbete

""
""

Läs mer om våra tjänster inom juridik

Juridik för molntjänster

Microsoft 365

Jobbar du i offentlig verksamhet som implementerat eller ska implementera Microsoft 365? Våra jurister och informationssäkerhetsspecialister kan hjälpa dig med riskanalys och rättsliga bedömningar vid ett införande av hela eller delar av Microsoft 365. Vi kan juridiken för molntjänster och guidar dig mot ett införande som är både säkert och lagligt.

Microsoft Molndesign Analys av Införande och Risk

AWS molnmiljö

Hur kan ni följa GDPR:s krav i AWS molnmiljö? Våra jurister och molnsäkerhetsspecialister kan hjälpa dig som är tjänsteleverantör eller användare av AWS molnmiljö att identifiera vilka tekniska och organisatoriska åtgärder som behöver vidtas för att efterleva kraven i GDPR.

Analys av dataskydd i AWS molnmiljö

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Lisa Lundin

Tjänsteansvarig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som händer inom dataskydd? Fyll i din e-postadress nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Relaterade erbjudanden

Säkra & legala molntjänsterStrategi för cybersäkerhet, juridik & integritetSäker & laglig utvecklingIdentitets- och behörighetshanteringLedningssystem & certifieringSäkerhetsverifiering & pen-testerSäkerhetsskyddSäkerhet och juridik för AI