För en säker framtid

Knowit Insight arbetar med allt från riskhantering till incidentutredningar, säkra mobila plattformar och molntjänster.

Vi agerar som strategisk partner till våra kunder och kan på ett trovärdigt sätt stödja såväl ledningsgrupper som it-avdelningar. Vi lägger stor vikt vid utbildning samt innovation och vi älskar att lösa våra kunders mest komplexa utmaningar. Vi har många av Nordens mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag.

envelopes

Säkerhetsskydd

Bedriver du en verksamhet som är av betydelse för Sveriges säkerhet? Vilka förebyggande åtgärder har ni för att skydda mot spioneri, sabotage och terroristbrott? Vi erbjuder en unik bredd av tjänster inom hela säkerhetsskyddsområdet och kan hjälpa dig steg för steg i ditt arbete med säkerhetsskydd.

happy colleagues

Bli en av oss!

Tycker du att cybersäkerhet och juridik är något av det mest spännande, viktigaste och roligaste som finns? Vill du också, precis som vi, skapa en digital värld där alla känner sig trygga? Vad härligt, då kanske du är den person vi letar efter!

Kontakta oss
Peter Lindstedt
Tjänsteansvarig
Kontakta mig
Kontakta mig

"Vi delar Knowits syn på säkerhet för att bidra till affärsnyttan och vara en del av att kontinuerligt förbättra företagets verksamhet. Därför samarbetar vi gärna med dem."

Rolf Wennberg, KPA - Först i bank- och finanssektorn att erhålla certifiering för ISO 27001

"Knowits säkerhetskonsulter var trevliga, nyfikna och levererade långt över förväntan!"

Conny Nykvist, Brandwatch

Till toppen