Dessa åtta teknologier kommer att påverka näringslivet och samhället mest

Den digitala omvandlingen har redan resulterat i omfattande förändringar i näringslivet, och vi har gjort en översikt över de teknologier som vi tror kommer att få störst inverkan framöver.

Läs mer

 

Strategiska tekniska trender för 2021 ->
Mer personligt. Mer komplext. Mer tech.

Unika socioekonomiska utmaningar drabbade oss alla 2020. För näringslivet innebär det att vi måste förbättra vår förmåga att hantera stora datamängder. Det handlar om hyperpersonalisering, platsoberoende och flexibla leveranser.

Läs mer

 

Du har mindre än tio sekunder att nå absurda generationen Z

Denna generation föddes efter det att internet blivit mainstream, och de äldsta var ungefär tio år när iPhone introducerades. För dem är världen en lekplats, lika mycket som en arbetsplats. Om du ska fånga deras intresse har du mindre än tio sekunder på dig.

Läs mer

 

Utmaningar i en datadriven värld

Om du ställer följande retoriska fråga till folk, ”Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år?”, slår vi vad om att de flesta genomtänkta svar kommer att handla om säkerhet, harmoni, miljö, hälsa och demokrati. Vi tycker det är viktigt att alltid nämna teknik i ett sådant sammanhang. 

Läs mer

 

Digitaliseringen kräver nya värdeerbjudanden

Digitaliseringen gör att de flesta företag måste utveckla nya, justerade värdeerbjudanden. Som alltid är det en bra regel att tänka mindre på vad ni säljer och mer på hur ni kan framstå som relevanta och värdefulla när kunden ska utföra sina viktigaste uppgifter. 

Läs mer

 

Vad styr val av metodik för design och utveckling av digitala system?

Flerstegsmetoden eller agilmetoden: du bestämmer.

Läs mer

 

Den perfekta stormen ändrar spelreglerna

Är din bransch i farozonen? Det här är signalerna du ska titta efter.

Läs mer

 

Till toppen