Certifierad Google Analytics partner

Vi stöttar med implementation och uppsättning av spårning, mätning och rådgivning. Behövs en hälsocheck av ditt Google Analytics-konto analyserar vi hur mätningen är uppsatt och ger rekommendationer på vad som behöver förbättras. Vi har lång erfarenhet av att genomföra djupgående analyser och kan på så vis identifiera besökarens behov. För att skryta en smula är vi certifierad Google Analytics Partner, och har varit det sedan 2009.

Återförsäljare av Google Analytics 360

Alla företag som vuxit ur Google Analytics och vill ha ett kraftfullt analysverktyg som kan hantera betydligt större mängd data än gratisversionen tittar hit! Eftersom vi är officiell återförsäljare av Google Analytics 360, har vi också lång erfarenhet av att stötta kunder med alltifrån implementation, se över existerande trafikspårning och mätning till att analysera stora mängder data, agera stöttepelare, rådgivare och support inom verktyget. What can we do for you?

Certifierad Google Tag Manager Partner

Vi vill påstå att en av de smartare lösningar och som gör vardagen lite enklare för många stavas Google Tag Manager. Varför då? Det blir dels betydligt enklare att utifrån ett enda verktyg hantera taggar på webbplatsen, samtidigt som kod och webbplats både blir renare och snabbare. Med bara några få klick går det att lägga Google Analytics-kod på alla sidor du önskar, eller om du så vill, lägga in en remarketing-tagg. Våra GTM-experter stöttar bland annat med implementation, ger rekommendationer, mäter och genomför A/B-tester.

Piwik PRO Partner

Piwik PRO är ett webbanalysverktyg, liknande Google Analytics, som används inom både den offentliga och privata sektorn. Piwik PRO är en Europeisk SaaS-lösning där man bland annat kan lagra datan på den svenska molntjänsten Elastx. Exempel på företag och organisationer som använder Piwik PRO är EU-kommissionen, Government of Netherlands, Accenture, Skoda, Virgin Media m.fl.

Vi är Piwik PRO Partner vilket innebär att vi har:

  • Expertkunskap inom Piwik PRO’s Analytics produkter
  • Direktkontakt med Piwik PRO’s utvecklare och produktteam
  • Tidig tillgång till produktuppdateringar och nya funktioner

Datavisualisering

Få ordning och reda på data med datavisualisering! På ett smart sätt hjälper vi till att få all företagets data samlad på ett och samma ställe. Tänk vad smidigt att ha KPI:er och andra mätetal i ett enda verktyg där ni ser hur ni ligger till i de digitala marknadsföringsmål som satts upp. Eller att visualisera och transformera stora mängder data till lättöverskådliga rapporter och interaktiva dashboards. För att inte tala om Google Data Studio – där vi kopplar samman data från mängder av olika källor och importerar dem till ett enda ställe för att ge er enkel översikt över er data.

Digital marknadsföring & CRM

Digital marknadsföring handlar om att kunna följa kunden sömlöst över kanaler genom att använda tillgänglig data och insikter. Våra certifierade och erfarna marknadsförare hjälper dig att utnyttja data på bästa sätt för att nå din målgrupp och därmed få möjlighet att skapa fantastiska, sömlösa kundupplevelser.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen