Mätning & analys

Vem vill inte lära känna sina kunder bättre, ta reda på hur deras önskemål ser ut och vilka behov de har? Med hjälp av rätt analysverktyg och korrekt mätning stöttar vi kunder med att ta reda på vilken marknadsföring som är mest effektiv och lönsam, ger konkreta tips kring vilka förändringar som går att göra med webbplatsen, mobilapplikationen eller Facebooksidan. Kroka arm med oss, så hittar vi tillsammans rätt väg för att locka fler besökare och öka konverteringen.

Datavisualisering

Få ordning och reda på data med datavisualisering! På ett smart sätt hjälper vi till att få all företagets data samlad på ett och samma ställe. Tänk vad smidigt att ha KPI:er och andra mätetal i ett enda verktyg där ni ser hur ni ligger till i de digitala marknadsföringsmål som satts upp. Eller att visualisera och transformera stora mängder data till lättöverskådliga rapporter och interaktiva dashboards. För att inte tala om Google Data Studio – där vi kopplar samman data från mängder av olika källor och importerar dem till ett enda ställe för att ge er en enkel översikt över datan.

Fokus: sömlös kundresa

Som kunder lämnar vi ständigt digitala spår när vi söker och navigerar på webbplatser, i appar och på sociala medier. Att köpa varor och tjänster ger företag värdefull kunskap om kundernas preferenser och beteende. Varje gång kunden kontaktar företaget i olika kundservicekanaler skapas en möjlighet för dialog och en förbättrad kundupplevelse. Vi kartlägger och analyserar kontaktpunkterna i kundresan och ser till att det finns en interaktion mellan dem – samtidigt som vi på ett kreativt sätt hittar lösningar som utgår från målgruppens behov och skapar enkla och användarcentrerade lösningar i komplexa sammanhang.

Användartester

Det bästa sättet att undersöka ifall den digitala lösning du tänker ta fram uppfyller dina kunders behov stavas användartester. Du kan testa allt: logotyper, materialval, pappersprototyper, kampanjförslag, webblösningar, mobilapplikationer... Hur vi testar beror på hur långt du har kommit med din lösning, vad du vill uppnå med resultatet och i vilken utsträckning du har möjlighet att göra ändringar i det du testar. Vi genomför användartester genom traditionella laboratorietester och gerillatester för fokusgrupper och individuella intervjuer.

Hållbara lösningar

För att vara hållbar och blir lönsam även på lång sikt måste vi alla hjälpas åt genom att tänka smartare, grönare och bättre. Vi kan försäkra dig om att vi också bidrar till det gröna skiftet genom att utmana det traditionella och etablerade för att sträva efter att arbeta med hållbara produkter, teknologier och affärsmodeller. Med välutvecklade metoder och erfarna konsulter hjälper vi dig att utveckla grönare strategier och digitala lösningar med ett hållbart tänk som grund.

Knowit Take on Tomorrow

Viktiga perspektiv och insikter kring effektivisering, tillväxt och innovation. I Knowits artikelserie Take on Tomorrow kan du ta del av och läsa olika artiklar där vi tar upp och framtidsspanar kring aktuella ämnen och problemställningar ur ett ledningsperspektiv. Häng med!

Bli en av oss!

Vill du vara med på vår digitala resa? Knowit är ett företag där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Ta chansen och hitta drömjobbet hos oss!

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen