Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CLOUD

Optimera molnresan med hjälp av oss

Molntransformationen är ett strategiskt verktyg som ofta förbättrar affärsresultat och säkerställer effektivitet, säkerhet och efterlevnad från första dagen.  Är du ute efter en smidig transformation har du hamnat helt rätt!

Skalbar och säker drift 

En molnstyrningsmodell hjälper dig att ta beslut om val av molntjänst – där risker hanteras, kostnader begränsas och fördelar maximeras. Tillsammans med dina intressenter skapar vi ett ramverk för hur ditt företag ska interagera med molnplattformar. Modellen lägger tonvikt vid människor, processer och tekniker – aspekter som är viktiga för en framgångsrik molnresa. Med fokus på roller, rutiner, mätresultat, säkerhet och verksamheter utvecklar vi ett ramverk som förenklar din molnverksamhet och hjälper dig att uppnå era affärsmål. 

En landningszon för molnet 

Accelerera din molnresa och säkerställ att alla prestandakrav möts med hjälp av en landningszon. Vi hjälper dig att snabbt sätta upp en säker molnmiljö anpassad för din portfölj. Vår landningszon är i linje med AWS, Microsoft Azures och Google Clouds etablerade praxis, utifrån beprövade designmönster från olika kundmiljöer. Standardisering sparar tid, skapar transparens i kostnaderna och optimerar din molndesign.

Bästa praxis för säkerhet, efterlevnad och styrning

Vår cloud blueprint utgår från best practice för säkerhet, efterlevnad och styrning. Dra nytta av fördefinierade konfigurationer för identitetshantering, nätverkande och resursorganisationen, anpassade utifrån era affärsmässiga behov. Med funktioner som automatiserad behörighetshantering och realtidsövervakning förenklas implementeringen och riskerna minimeras.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Fler cloud-tjänster:

Migration & modernisationBuild in the cloudSustainability in the cloudSecurity & complianceData & analyticsCloud strategyManaged services