People using ipad

Molnstrategi

Vill du dra fördel av molnet för att få ökad flexibilitet, effektivitet och innovationsgrad? Vi guidar dig rätt i molnet och ger förslag på hur din molnstrategi kan utformas utifrån er verksamhets behov, krav och förutsättningar.

Med vårt team av experter inom molnstrategi kan vi ge stöd åt såväl din styrelse som ledningsgrupp och IT-chef i era nuvarande och kommande utmaningar. Vi erbjuder allt ifrån workshops och rådgivning inom organisation, juridik och teknikval till framtagning av en fullständig molnstrategi.

Tillsammans med dig ser vi till att din organisation får konkurrensfördelar med molnet som minskade kostnader samt ökad flexibilitet, effektivitet och innovation.

High rise building and sky

Arkitektur och design

Vilken arkitektur och design behöver ni för att genomföra er molnstrategi och nå ert mål? Utifrån era behov hjälper vi er bedöma vilka tjänster och applikationer som är lämpliga för en flytt till molnet. 

Våra certifierade molnarkitekter hjälper er att ta fram bästa möjliga design oavsett om det gäller Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) eller Microsoft Azure. Våra mjukvaruarkitekter designar i sin tur era applikationer för optimal drift i molnet. De kan naturligtvis även hjälpa er med att ta fram ramverk för era processer och rutiner kring administration av infrastruktur och applikationer i molnet.

Ipad

Implementering och flytt

Hos oss får du hjälp med hela flytten till molnet. Vi har genomfört många lyckade migreringar och har gedigen erfarenhet av genomförande. 

Med ett stort antal erfarna projektledare, tekniska molnspecialister och utvecklare har vi alla de resurser som krävs för att genomföra lyckade molnprojekt. Vi ser till att din migrering blir smidig och säker.

I övergångsfasen kommer vi att anpassa lösningar och applikationer för en enkel och trygg migration till molnet. Vi verifierar integrationer med andra system för att undvika störningar och säkerställer att tjänsterna utförs enligt era krav och förväntningar. Slutligen skapar vi rutiner för underhåll och support, samt upprättar övervakningsrutiner.

Om ni vill kan samma resurser vara en del av ett DevOps-team.

City lights

Support och daglig drift

Har du svårt att hinna med den dagliga driften av molnet? Vi ser till att din IT-miljö fungerar dygnet runt, året runt och erbjuder full drift och support 24/7 på allt från specifika delar av era applikationer och systemdrift till ett fullständigt helhetsåtagande.

Med oss som partner får du såväl förvaltning av löpande underhåll som personlig support med våra kunniga tekniker.

Post its on the floor

Kontinuerlig förbättring

Söker du en partner som säkerställer att era molntjänster ständigt anpassas till verksamhetens affärsbehov och omvärldens förändringar? Då kan du ta hjälp av oss. Vi kan erbjuda kontinuerlig förbättring av applikationer och system i flera steg.

Första steget är en genomgång av plattform och lösning med rekommendationer kring förändringar som optimerar applikationen både ur ett kostnads- och ett funktionsperspektiv.

Nästa steg kan vara att lägga till en testdriven övervakning. Tester skapas för att kunna användas i applikationsbaserad övervakning som utgår från faktiska användarupplevelser.

I det sista steget kan applikationen anpassas för ett fullt DevOps-åtagande med automatiserad testning, kontinuerlig utveckling, kontinuerlig deployment och övervakning. DevOps hanteras i enlighet med Knowits etablerade CI/CD (DevOps)-modell.

Kontakta oss
Christer Olsson
Ansvarig för erbjudande
Kontakta mig
Kontakta mig

Kontakta oss
Johan Ribbeklint
Ansvarig för erbjudande
Kontakta mig
Kontakta mig

Shaking hands

Våra partners

Vi har idag strategiska partnersamarbeten med Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) och Microsoft. Det innebär att vi har både en bred och djup kompetens inom lösningarna som dessa leverantörer erbjuder, och du kan välja de molntjänster som passar er bäst.

Vi är återförsäljare av:

  • Google Clouds kompletta utbud och är Google Cloud Partner.
  • Amazons kompletta utbud och är både Advanced Consulting Partner och Channel Reseller Partner.
  • Microsoft Cloud Suite och är Guldpartner på Cloud Platform.
Till toppen