Förstärk din hållbara molnresa med oss

Integrera hållbarhet i alla dina molnmiljöer och ta kontroll över ditt koldioxidavtryck. Knowit är din agila molnpartner som kan hjälpa dig med allt ifrån att säkra din molninfrastruktur till att utveckla och modernisera applikationer med den senaste hållbara tekniken.

A bubble floating in the air

Cloud sustainability

Anpassa din molnlösning efter dina hållbarhetsmål. Med verktyg och ramverk från Knowit Sustainable Cloud kan du beräkna, mäta och förstå hur dina molnlösningar påverkar miljön, och sen implementera mätbara steg för att nå dina hållbarhetsmål.

Three people drawing on a see-through board

Cloud strategy and advisory

Behöver du smarta tips på molnresan? Vi erbjuder allt från workshops och rådgivning inom teknik, juridik, hållbarhet, organisationsutveckling och molnsäkerhet, till framtagning av en heltäckande molnstrategi.

Green foliage

Cloud foundation

Börja din molnresa med en tillförlitlig grund. Med molnstyrning och ramverk hjälper vi dig att hålla rätt kurs och uppnå en säker, framgångsrik och hållbar integration i det publika molnet.

Blue glass wall

Cloud adoption

Vill du omfamna molnet för att få stora kostnadsbesparingar, större skalbarhet, och miljömässig hållbarhet? Vi bygger vidare på den strategi som är bäst för din organisation – och genomför en smidig och säker molnmigrering som är agil och optimerad för just din verksamhet.

Two people looking at a phone screen

Cloud native

Använd cloud native-tankesättet när du skapar, lanserar och uppdaterar applikationer. Fördelarna är uppenbara: kortare tid till lansering, ökad skalbarhet och bättre automatisering. Som DevOps-leverantör kan vi guida dig genom molndjungeln så att du plockar russinen ur kakan.

Working on multiple screens

Managed Cloud Services

Vi säkerställer att din molnmiljö fungerar dygnet runt året om – och erbjuder full drift och support 24/7. Vi säkrar och driftar ditt moln, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Two people in front of a screen

Cloud partners

Vi har strategiska partnerskap med AWS (Amazon Web Services), Microsoft Azure och Google Cloud. Utifrån dina behov hjälper vi dig att välja den plattform och de tjänster som bäst passar din strategi och ger dig hållbara affärsmässiga fördelar.

Vill du veta mer?
Johan Ribbeklint
Ansvarig för erbjudandet
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du veta mer?
Christer Olsson
Ansvarig för erbjudandet – syd
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen