two people on bench

SAS Institute

Knowit erbjuder anpassade utbildningar i SAS. Kurserna består av en kombination av lärarledda genomgångar och praktiska övningar.

people around a round table

Tableau

Knowit är certifierad utbildningspartner till Tableau, med ackrediterade utbildare. Vi erbjuder nedan utbildningar, men kan även vid behov anpassa utbildningar för just din organisation. 

Tableau Desktop I: Fundamentals
Tvådagarskurs. Lär dig grunderna i Tableau Desktop.

Tableau Desktop II: Intermediate
Tvådagars fortsättningskurs.

Tableau Accelerated
Tredagarskurs. En kombinerad kurs med Fundamentals och Intermediate, i en högre studietakt.

wherescape logo

WhereScape

Tillsammans med WhereScape erbjuder Knowit möjligheten att snabba upp och förenkla utvecklingsarbetet genom datalagerautomatisering, agil utveckling, standardisering av programkod, samt dokumentation.

Verktyget är revolutionerande och på frammarsch i Europa. Kunderna upplever en effektivisering i datalagrens utvecklingsprocess och kan således få ut data med väl dokumenterad kod på cirka hälften av tiden.

Knowit är WhereScapes största partner i Norden och har möjlighet att erbjuda certifierade konsulter, rådgivning och demonstrationer av verktygen.

snowflake logo

Snowflake

Snowflake är marknadens enda molnplattform för data warehousing som från grunden är byggt för att dra nytta av samtliga fördelar med molnet. Med Snowflake är det möjligt att enkelt samla in, utföra analyser och få insikt i er data. Snowflake gör även datan tillgänglig för alla de användare, konsumenter och system som är i behov av data.

Knowit är Snowflakes största partner i Sverige och har erfarenhet av implementering i molnet och migrering till Snowflake.

Kontakta oss
Henrik Serlow
Ansvarig för erbjudande
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen