Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Knowit Connectivity

Vi på Knowit Connectivity fungerar som en förlängning till våra kunders R&D-organisationer och hjälper dem att utveckla nästa generations lösningar. Vi specialiserar oss på inbyggda system, molnapplikationer, IoT-plattformar och säkerhet, och verkar för att stärka våra kunders konkurrenskraft samtidigt som vi bidrar till FN:s globala hållbarhetsmål.

Med hjälp av teknik i framkant och en tydlig specialisering mot produktutveckling levererar vi på Knowit Connectivity innovativa lösningar till ledande företag inom bland annat fordonsindustrin, telekom, MedTech, tillverkningsindustrin och försvarssektorn. Mjukvaruutveckling, applikationsförvaltning, driftsäkerhet och stabilitet för nätverk och datacenter är våra främsta expertområden.

Lokal närvaro och kundanpassade leveransmodeller

Vi jobbar alltid i nära samarbete med våra kunder och drar nytta av varandras kunskaper för att uppnå bästa resultat. Ett bevis på detta är att vi fått nöjet att samarbeta med många av våra kunder i över tio års tid.

I dagsläget är vi cirka 800 medarbetare på 15 orter i Sverige, Polen och Tyskland. Med ett agilt arbetssätt arbetar vi tillsammans för att definiera, utveckla, testa och implementera nästa generations lösningar åt våra kunder. Vi erbjuder flera olika leverans- och affärsmodeller – allt för att kunna skapa en optimal lösning för våra kunder. 

Hos oss på Connectivity hittar du kompetenser som:   

  • Mjukvaru- & systemutvecklare   
  • Systemingenjör 
  • Embeddedutvecklare
  • Testare
  • DevOps Engineer 
  • Lösningsarkitekt 
  • Cloudarkitekt & cloudutvecklare 
  • Cybersäkerhetsspecialister

Hela vägen från idé till release 

Vi är experter på produktutveckling och lösningar som ingår i allt från hemelektronik till industrimaskiner och infrastruktur. Vi stöttar våra kunder med framtidssäkrade system hela vägen från Proof of Concept till framgångsrik release.  

Knowit Connectivity är experter på inbyggda system och bygger en säker och uppkopplad värld i nära samarbete med företagens R&D-avdelningar.


Lennart Waldenström

Affärsområdeschef, Knowit Connectivity


Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 5

Bli en av oss!

Vill du vara med och transformera verksamheter och digitalisera mera? Med en kombination av strategi, kreativitet och teknik hjälper vi företag och organisationer att förnya och utveckla sina verksamheter på ett hållbart sätt.

Lediga jobb inom Knowit Connectivity

800+

medarbetare

Som skapar robusta, inbyggda system och applikationer för moln- och säkerhetstjänster.

3

länder

Vi finns i Sverige, Polen och Tyskland.