Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Välkommen till Knowit i Kista

På kontoret i Kista har vi en härligt familjär stämning. Den öppna och ljusa planlösning är designat för att inspirera till kreativitet och samarbete. Köket är hjärtat i kontoret och här äter vi gärna lunch eller samlas runt en gemensam fika.

På Knowits kontor i Kista har vi kollegor från ett 20-tal länder och eftersom vi lever som vi lär är frågor om inkludering och jämställdhet alltid med oss. Arbetsspråket är engelska men du kan lika gärna höra hindi, turkiska eller spanska i samtalen som pågår lite överallt.  

Total är vi cirka 130 personer som har Kista som bas, varav cirka 70 personer jobbar inhouse i våra tvärfunktionella utvecklingsteam. Vårt fokus är inom inbyggda system, vilket naturligtvis spänner över många teknikområden och metodiker. Bredden i det vi gör återspeglas i de utbildningar vi erbjuder våra konsulter; det är allt från Secure Coding till SAFe, eller varför inte en kvällskurs i C++? 

Vad bubblar på kontoret? 

Tillsammans har vi dagliga pingismatcher och schackutmaningar där alla kan delta, även om nivån stundtals kan vara skrämmande hög. 

På Kistakontoret driver vi även det kvinnliga nätverket Inspirit som främjar såväl professionell utveckling som personligt stöd och engagemang i tech-, ledarskaps- och livsfrågor. 

Hos oss är ingen dag är den andra lik, här överraskas man av allt från olika föreläsningar och utbildningar till hembakad ”go fika” och, ibland, livemusik. 

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.