Work

Vi har lång erfarenhet av hur kravspecifikationer bör se ut. Vi har skrivit krav för en mängd olika branscher och granskat specifikationer för allt från IT-system och medicinteknik till hjullastare och anläggningar. Utifrån ett antal riktlinjer för hur krav bör skrivas sätter vi en siffra på hur hög kvalitet er kravspecifikation håller. På så sätt kan ni börja mäta effekten av de förbättringar ni gör och sätta ett mål för hur hög kvalitet alla era kravspecifikationer ska ha i framtiden. Dessutom ger vi tips på hur er kravspecifikation skulle kunna förbättras och vad som saknas, givetvis med tydliga exempel.

Allt sammanfattas i en rapport som skickas till er inom 48 timmar. Det här är ett mycket kostnadseffektivt sätt att snabbt hitta en väg mot bättre kravspecifikationer. Vi är vana vid att behandla konfidentiell information och självklart skriver vi ett sekretessavtal innan ni skickar specifikationen till oss.

Kontakta oss
Hanna Wasmuth
Ansvarig för kravanalys
Kontakta mig
Kontakta mig

Ta del av vårt nyhetsbrev!

Vi skickar kontinuerligt ut ett nyhetsbrev med information och inspiration inom kravanalys. Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vårt nyhetsbrev att landa i din inkorg.

Till toppen