Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

System & software development

Integration i befintliga system, utveckla nya funktioner eller få helt nya systemlösningar på plats – oavsett utmaning du har inom system- eller mjukvaruutveckling löser våra agila team det.

Utvalda samarbeten vi är stolta över:

Slide 1 of 6

Vi förverkligar din idé

Vi tror på skräddarsydda lösningar som matchar varje kunds unika behov och affärsstrategi. Vi kan erbjuda enskilda konsulter såväl som kompletta utvecklingsteam för att driva den systemutveckling som tar din verksamhet vidare i er digitaliseringsresa. Med omfattande erfarenhet av att bedriva applikationsutveckling med avstamp i verksamhetsstrategier startar vi ofta med prototyputveckling för att snabbt påvisa värde och säkerställa att förväntade resultat kan uppnås.

Från modernisering eller utbyte av befintliga system till utveckling av skräddarsydda applikationer och implementering av avancerade teknologier som AI och molnbaserade lösningar, strävar vi efter att skapa effektiva och hållbara digitala lösningar. Vi är din pålitliga partner när du vill omvandla digitala utmaningar till konkurrenskraftiga fördelar. Vi är här för att forma er framtid och maximera potentialen genom innovativ och pålitlig system- och mjukvaruutveckling. 

Våra konsulter är vana att dra nytta av agila metoder i kombination med traditionella projektbehov.

Tjänster vi levererar inom system- & mjukvaruutveckling:

Vi stöttar dig med det mesta

Utveckla programvarulösningar, förbättra produktiviteten, integrera i nuvarande system, ta fram från scratch eller optimera leveransflöden inom CI/CD. Våra dedikerade agila team eller enskilda konsulter stöttar och driver utvecklingsprojekt inom de flesta områden. Vi använder alltid den senaste tekniken och våra tekniska projektledare säkrar effekthemtagningen.

Coaching

Vi coachar dig inom alla våra kompetensområden oavsett om du jobbar agilt eller traditionellt, har utmaningar med exempelvis processer, metoder eller om du behöver hitta rätt nivå av dokumentation. Exempel på kompetensområden vi coachar inom är projektledning, agilt ledarskap, kravledning, kravanalys, upphandling, processer och metoder.

Utbildning i agila modeller och metoder

I våra agila utbildningar och kurser lär ni er metodik som hanterar förändringar och ökar produktiviteten i din organisation. Praktiska övningar i kombination med teori får er trygga i det agila förhållningssättet som ni sedan applicerar i det dagliga arbetet. Vi håller utbildningar och kurser inom agila metoder och roller, agil kravhantering där vi använder metoder som Scrum och SAFe.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.