Dagens utmaningar

Digitalisering är inte längre ett fenomen att förhålla sig till, det är dagens och morgondagens verklighet. Det är tydligt att digitalisering och artificiell intelligens kommer att vara en avgörande del i verksamheters och länders konkurrenskraft, överlevnad samt existensberättigande. Dina val idag avgör om du står stark imorgon och i framtiden. Därför är strategin viktigare idag än på mycket länge.

Det här erbjuder vi dig

Vi hjälper dig att identifiera, sortera ut och ta tillvara på digitala möjligheter så att du praktiskt lyckas med din digitala transformation. Tillsammans med dig tar vi ett helhetsgrepp och börjar på högsta ledningsnivå för att positionera dig och din verksamhet i en ny digital verklighet.

Under resans gång kommer vi att inspirera och utmana dig och din organisation. Vi kommer att arbeta med organisationens inre och yttre digitalisering för att ta fram er affärsdrivna digitala strategi. Det kan handla om alltifrån att analysera ert nuläge, identifiera kort- och långsiktiga mål till att se över er nuvarande affärsmodell eller verksamhetsstyrning.

Vi hjälper dig att göra de val som åstadkommer förändring och förbättrar vardagen för dig, dina medarbetare, dina kunder och dina kunders kunder.

Våra styrkor

Vi har koll på omvärlden, har djup verksamhetskunskap och har levererat digitaliseringsstrategier inom många olika marknader och branscher.

Vi kan alltifrån organisationsdesign, affärsmodeller, automatisering, artificiell intelligens, robotar för administration, kultur, lärande, ledarutveckling till förändringsledning. Vi har kompetens och erfarenheter inom dessa områden:

- Digitaliseringsstrategi & it-strategi
- Digitala affärsmodeller
- Sourcingstrategi
- Säkerhetsstrategi
- Digital HR-strategi

Kontakta oss
Bertil Nordlund
Tjänsteansvarig
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen