Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

STRATEGY & COMMERCIAL

Insikt och trendanalys

Ta mer välgrundade beslut som leder till en mer framgångsrik affärsutveckling, drivna av en djup förståelse för dina kunder och din marknad.

Djup insikt om kunden och marknaden är avgörande för en framgångsrik strategi och implementering

För att nå lönsam tillväxt på dagens föränderliga marknader krävs en djup förståelse för vad som händer runtomkring just nu och i framtiden. Vi är holistiska i vårt insiktsarbete och kombinerar både kvalitativa och kvantitativa studier med affärs- och marknadsdata samt gör gedigen omvärldsbevakning. Insikterna förklarar varför era intressenter tycker, känner och beter sig som de gör.

Trendanalys lägger grunden för en handlingskraftig organisation som snabbt kan dra fördel av de möjligheter som uppstår. Båda delarna är väsentliga i att stärka upp er konkurrenskraft och inkorporeras i alla strategiska initiativ. Vårt arbetssätt bygger på en kombination av insikt, trendspaning och affärsutveckling: vi tar in det mänskliga perspektivet i det strategiska arbetet för att bättre förstå er affärsmiljö, hur den utvecklas och hur ni bör agera för att hantera förändringar.

Vi hjälper dig med:

  • Kvantitativa & kvalitativa studier
  • Kundsegmentering (B2C & B2B)
  • Digital marknads- och beteendeanalys

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Katarina Jerndahl

Erbjudandeansvarig

Relaterade erbjudanden

Profitability programs & management​Commercial excellence & prisstrategierInsikt och trendanalys