""

Dagens utmaningar

Konkurrensen är stor på den digitala arenan, och utvecklingen går samtidigt otroligt snabbt. För många företag och organisationer är det en utmaning att hänga med och förstå vilka satsningar som är rätt att göra. Idag ligger en stor del av våra kunders verksamheter och affärskritiska tjänster på nätet, och användarna har högre förväntningar än någonsin. Dessutom ställs höga krav på användbarhet och tillgänglighet utifrån individuella förutsättningar och vilken situation man befinner sig i.

""

Det här erbjuder vi dig

Vi har en bred kompetens inom tjänstedesign, konceptutveckling, visuell design och motion design och vet hur vi på bästa sätt angriper era utmaningar för att skapa innovativa och kreativa lösningar. Vi testar kontinuerligt våra koncept och designförslag med användare och går metodiskt från en abstrakt idé till en konkret lösning. Lanserade tjänster mäts mot uppsatta effektmål i kombination med kontinuerlig optimering. Vi genomför även kvalitativa användartester. En viktig del i användarkvaliteten är tillgänglighet, och vi har god kompetens och kunskaper inom WCAG:s riktlinjer samt är certifierade hos IAAP.

""

Våra styrkor

Vi jobbar i skräddarsydda designteam och i nära samarbete med våra kunder. Därför har vi möjlighet att skapa digitala lösningar som är helt anpassade efter era behov och önskemål. Våra team innefattar oftast flera olika kompetenser såsom UX-design, interaktionsdesign, digital strategi, grafisk design, motion design och copy. Ni får helt enkelt det bästa av allt och en trygg grund att förlita er på i det arbete som ni står inför.

 

Här kan du läsa mer om:

Kontakta oss så berättar vi mer!

Är du mer nyfiken på hur vi på Experience arbetar med konceptutveckling & digital design? Låt oss då ta en digital fika och grotta ner oss inom ämnet! Börja med att fylla i dina uppgifter här nedan, så kontaktar vi dig inom ett par arbetsdagar. Vi ser fram emot att höras 😎

Till toppen