Hund tittar ut genom ett bilfönster

Så stöttar vi inom sociala medier & annonsering

Vi hjälper kunder med allt från att komma igång med sociala medier, målgruppstrategi, val av kanal, hitta kreativa idéer, producera video, text och innehåll – till att sätta strategier, optimera befintligt innehåll, förvaltning, eller kicka igång en allra första annons – oavsett kanal. Har du specifika frågeställningar eller önskemål är du självklart välkommen att kontakta oss.

Snapchat app på mobil

Snapchat Ads

Snapchat är en av de större sociala medieplattformarna idag. På plattformen ska du berätta om ditt varumärke och därigenom bygga engagemang hos målgruppen. Behöver du hjälp med att komma igång med Snapchat Ads, eller vässa till befintliga annonser hjälper vi dig ta fram annonser som bygger på kreativitet, humor och storytelling – innehåll som sticker ut, engagerar och ökar din synlighet på plattformen.

Facebook ikon på mobil

Facebook-annonsering

När du annonserar på Facebook finns oändliga möjligheter att nå den riktigt stora massan – samtidigt som du kan rikta innehållet till specifika målgrupper. Vi hjälper dig ta fram struktur och utformar annonskampanjer som engagerar, sätter tydliga mål med kampanjerna och stöttar med löpande optimering för att säkerställa att vi tillsammans med er når ut till rätt personer.

Linkedin logotyp

LinkedIn-annonsering

Som det största professionella nätverket i världen, är LinkedIn en riktigt viktig och effektiv plattform att verka inom för de allra flesta branscher – och är samtidigt en bra plattform för dig som arbetar med rekrytering och vill nå ut till rätt kandidater. Kanalen har en av de bästa möjligheter som finns till att rikta dina annonser till rätt målgrupper. Vi hjälper dig med att sätta upp en hållbar strategi för både annonsering och innehåll.

Person som fotar med en mobil

Annonsera på Instagram

Miljontals svenskar använder plattformen varje dag och engagemanget bland användarna är skyhögt. Instagram är en kanal som passar alla, men är kanske något mer populär i den yngre målgruppen. Det finns ett stort värde i att finnas och verka på plattformen och vi hjälper dig att ta fram unikt innehåll och annonser som engagerar, träffar rätt och genererar resultat.

Youtube logotyp på dator

Videoannonsering på Youtube

En av de sociala medier-plattformarna med störst publik är utan tvekan Youtube. Genom kanalen kan du öka medvetenheten kring ditt varumärke på ett effektivt sätt med pricksäker annonsering. Vi hjälper till att ta fram en rätta Youtube-strategin, optimerar annonserna och får er synas exakt där ni vill.

Twitter, Tik tok & Pinterest

Trots att mycket har varit konstant de senaste åren, poppar det alltid upp nya möjligheter och sociala medierkanaler för din målgrupp att spendera sin tid på. Oavsett om din målgrupp väljer att hänga på Twitter, Pinterest eller Tik Tok kan vi hjälpa dig att ta plats och synas och höras även i dessa kanaler. Vi anpassar oss efter var du vill blänka och vilken sociala medierplattform din målgrupp väljer att interagera helst.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen