Köp målgrupper

Programmatisk annonsering är helt enkelt att köpa och sälja onlineannonser på börsen i realtid. Istället för att kontakta ett mediehus för att köpa till exempel 80 000 visningar nästa vecka, köper du en vy i taget baserat på din målgrupp och budget. Allt går snabbt och händer här och nu. Målgrupper kan skräddarsys utifrån beteende, demografi, geografi och intressen. Med programmatisk annonsering får du värdefull information samlad på ett ställe och det är lättare att se resultaten av din marknadsföring. Du kan justera och optimera kampanjer längs vägen, både i förhållande till målgrupper och vilka webbplatser du befinner dig på.

Var på de största webbplatserna

Genom programmatisk annonsering får du tillgång till visningsannonser på webbplatser som är länkade till de flesta reklambörser i världen. Alla de stora mediehusen i Sverige, inklusive Schibsted, Amedia och Aller, erbjuder programmatiska inköp av sin utrustning.

Ett typiskt jobb för en byrå

Programmatisk annonsering har etablerat sig som ett av de främsta verktygen som kopplar samman marknadsföring och teknik och som ger stort värde i gengäld. Tekniken som möjliggör programmatisk annonsering kräver fortfarande relativt hög kompetens och är därför en typisk uppgift för byråer om du saknar kompetensen. Vi använder Googles DSP DV360 för programmatiska köp.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen