Sales Hub innehåller ett stort antal verktyg och funktionaliteter och vilka ni behöver och har tillgång till, baseras på HubSpots licensmodeller. Vi presenterar några av licenserna här nedan, men alla exemplen finns inte i alla versioner. Kontakta oss så hjälper vi gärna till med att identifiera era behov.

Funktionaliteter i Sales Hub-modulen:

Anpassade, automatiska e-postutskick

Ställ in automatiska e-postutskick som skickas till leads baserade på egendefinierade regler. CRM-verktygets dynamiska information säkerställer att alla e-postmeddelanden anpassas till mottagaren, även om de är automatiserade.

E-postmallar för hela teamet

Gör effektiva e-postmeddelanden till mallar som är enkelt att komma åt och som går att dela med alla i teamet.

Spåra e-post

Få en översikt över när mottagare öppnar ett e-postmeddelande, klickar på en länk eller laddar ner en bilaga och få de mest relevanta varningarna högst upp i aktivitetsflödet. Planera och skicka sedan anpassad, tidsbestämd uppföljning.

sales.emailtracking.ps1.png

 

Schemalägg e-post

Planera e-postmeddelanden så att de skickas ett visst datum och en viss tid – eller använd maskininlärning för att leverera e-postmeddelanden till potentiella kunder när det är mest sannolikt att de öppnar och läser dem.

Optimera dokumenthantering

Optimera era dokumenthanteringen och anpassa innehållet genom att analysera vem som tittar på vilka dokument och vilka sidor de spenderar mest tid på.

Använd livechat och nå fler

Anslut direkt till potentiella kunder när de är aktiva på webbplatsen. Vidarebefordra chattkonversationer till rätt säljare för att bygga bättre relationer och stänga fler affärer.

sales-messages-3.png

 

Automatisera manuella och tidskrävande uppgifter

Använd arbetsflöden för att automatisera manuella och tidskrävande uppgifter: Distribuera leads och skapa affärer.

Prediktiv lead scoring

Prioritera utskicken baserat på sannolikheten för att en prospekt ska bli kund – undvik att ödsla tid på att försöka övertyga mindre kvalificerade leads.

sales.salespipelinemanagement.ps3.png

 

Rapportering och analys

Med "Out-of-the-box" och anpassningsbara rapporter och instrumentpaneler finns möjligheten att dela affärsinsikter både på hög nivå med chefer och på en mer detaljerad nivå med till exempel säljavdelningen.

Varför välja oss som HubSpot-partner?

Alla våra CRM-konsulter är HubSpot-certifierade med många års specialistkunskap inom CRM-implementering, support och rådgivning. Något vi prioriterar högt och som gör att du kan känna dig lugn och trygg med att vi har kunskapen som krävs. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi stöttar med allt inom:

  • Insikt och strategi.
  • Design och användarupplevelse.
  • Teknisk uppsättning.
  • Skräddarsydda implementeringar och integrationer med andra system.
  • Innehållsproduktion.
  • Onboarding och upplärning.
  • Förvaltning baserad på fördefinierade mål.

Så arbetar vi tillsammans med våra kunder

Vi tror vi på tvärvetenskap. Därför består våra team som arbetar med content marketing, inbound marketing och HubSpot, av strategiska rådgivare, designers och utvecklare. Alla certifierade inom sitt specialområde. Varje kund får dedikerade resurser och kontaktpersoner som är tillgängliga för dem.

Flexibel och lättillgänglig kommunikation är viktig för oss, därför använder vi kommunikationsverktyg som Slack, Jira och Trello för planering och implementering.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du intresserad av att veta mer om hur HubSpot eller något annat CRM-verktyg fungerar? Eller kan vi hjälpa dig på något annat sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Ta del av övriga HubSpot-moduler:

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

VILL DU VETA MER?
Felicia Mejare
Regional Manager - Malmö, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du veta mer?
Johanna Burström
Regional Manager - Göteborg, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen