Google Tag Manager låter dig genomföra och ställa in olika skript och taggar utan att du behöver förhålla dig till releaser eller uppbokade utvecklare. Google Tag Manager frigör resurser och gör ditt digitala arbete mer effektivt och flexibelt.

  • Centraliserad hantering av skript och taggar
  • Ökad flexibilitet genom samarbete, återanvändning av genomförande och nära publicering
  • Ökad säkerhet genom åtkomstnivåer, testa funktionalitet och automatisk scanning av skadliga skript.
  • Möjliggör mer avancerade mätningar än vad man kan åstadkomma med en traditionell implementering av ett forskningsverktyg.

Google Tag Manager 360 är en enterprise-version och ger dig fler funktioner samt prioriterad support. Har du Google Analytics 360 är Google Tag Manager 360 en integrerad del av tjänsten.

En barista med gul tröja

Varför ska du välja oss?

Vi är certified Google Tag Manager Partner, och anser oss ha en svart bälte i smart och avancerad användning, installation och genomförande. Vi har varit certifierade inom Google Tag Manager sedan verktyget blev tillgängligt i Sverige, och är också Google Tag Manager reseller.

För att Google Tag Manager ska ge dig den flexibilitet som verktyget har, är det viktigt att grunden är korrekt. Vi kan hjälpa dig, om det gäller att använda Google Tag Manager för webben eller appar.

 

Kenneth Lyngshede
Head of Business Development - Knowit Experience
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen