Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Senior data engineer till Knowit!

GÖTEBORG

Vill du vara en del av ett team med data engineers som värdesätter gemenskap och kunskapsdelning?

Dela jobbet

Din arbetsdag hos oss

Vi är Knowit Solutions CoCreate, ett konsultbolag som fokuserar på att skapa en bra arbetsplats där gemenskap, kompetensutveckling och lärande står i centrum. I denna tjänst kommer du att arbeta i vår grupp med 13 data engineers, samt nära kollegor som är specialister inom backend, frontend, platform engineering och UX-design.

Nedan kan du läsa vad några av dina potentiella kollegor uppskattar med att arbeta som dataingenjör hos oss!

  Slack DE.png

  Här är några tekniker som vi arbetar med:

  • Kodning - Python och SQL
  • Molntjänster - Azure, AWS och Google Cloud
  • Transformering & orkestrering - Dagster, DBT, DLT, Docker, DuckDB, Kubernetes, Ibis och Polars.
  • Datastorage - Minio Lakefs och Snowflake
  • DevOps - CI/CD och Infrastructure as Code

  Arbetsplats och kollegor

  Vi strävar efter att erbjuda en flexibel arbetsdag som främjar en hälsosam balans mellan arbetsliv och fritid. Oavsett om du arbetar på vårt kontor eller ute hos en kund, är vi alla en del av samma team. Vårt starka sammanhållna arbetsklimat återspeglas i att flera av våra kollegor har varit med oss i över 10, ja till och med 20 år – ett tydligt tecken på att vi trivs tillsammans. Idag är vi 65 kollegor på CoCreate, varav 13 är dataingenjörer. Om det inte är rätt tid för dig att ansluta till oss just nu, men du vill ändå utöka ditt nätverk inom området, har våra data engineers startat en meetup-grupp som du kan utforska här: https://www.meetup.com/got-data/

  Hos oss sätter vi ribban högt för medarbetartrivsel och gemenskap, vi värdesätter att ha kul tillsammans både på och utanför jobbet. Här erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Precis som det ska vara!

  Vissa kallar det kultur, vi kallar det vardag

  På Knowit vet vi att en bra kultur består av gemenskap, trygghet och engagemang och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö som vi alla trivs i. Hos oss lär vi oss av varandra och inom vårt datadrivna område har vi regelbundna forum för kompetensutveckling tillsammans inom Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att vara ett av de mest jämställda börsnoterade bolagen i Sverige.

  Du kan förvänta dig en omväxlande, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team.

  Ilustration rekrytering.png

  Innan du söker jobbet

  • Eftersom våra kunder är både internationella och nationella så behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.
  • Minst 3 års erfarenhet som data engineer
  • Vi ser att du har arbetat som konsult eller är nyfiken på att testa denna roliga och breda roll.

  Skicka in ditt CV eller LinkedIn-profil redan idag, vi rekryterar löpande. Har du några frågor kan du kontakta: kalle.noren@knowit.se eller 0761-389606

  Liknande jobb