Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Data Engineer med fokus på SAS

STOCKHOLM

Vill du specialisera dig inom digitalisering med intelligens; att utveckla och ge liv åt ledande lösningar inom Business Intelligence och Data Warehousing? Om så, har vi jobbet för dig!

Dela jobbet

Vi söker en utvecklare med stort tekniskt intresse, specifikt för datalager- och beslutstödslösningar till vårt specialiserade och sammansvetsade gäng. Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och hjälper dem utveckla och förvalta de bästa tänkbara BI-lösningarna med marknadsledande mjukvara från SAS Institute. Kunskaper i SAS-programmering eller SQL är därför meriterande, men inte nödvändiga. Har du erfarenhet av BI-utveckling och/eller datawarehousing ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har utbildning inom systemvetenskap, statistik eller motsvarande, är analytisk och professionell, är driven och har förmågan att se möjligheter snarare än hinder, är orädd för att gå utanför din komfortzon och delar gärna med dig av dina kunskaper och vill bidra till vår positiva arbetsplats!

Vi erbjuder dig:

  • Utvecklande och varierande uppdrag, ofta hos välkända kunder inom exempelvis bank, försäkring, offentlig sektor eller detaljhandel
  • Möjlighet att jobba med marknadsledande BI-verktyg från vår partner SAS Institute.
  • En snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats där vi strävar efter balans både i arbetslivet och livet i stort. Vi är hjälpsamma, tillåtande, inkluderande, professionella och jämlika.
  • Vara en del av det lilla företaget Datalytics med ca 50 anställda i det stora Knowit med 4400 erfarna och högpresterande specialister som verkar i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Polen.

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet.

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Jesper via jesper.senke@knowit.se

Liknande jobb