Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Microsoft Lösningsarkitekt till Knowit i Stockholm

STOCKHOLM

Vill du arbeta med modern teknik och leda framtidens BI och datalösningar? Välkommen till Knowit Datalytics som Microsoft lösningsarkitekt!

Dela jobbet

För att fortsätta skapa bättre beslutstöd och effektivare organisationer inom både privat- och offentlig sektor söker vi dig som, likt oss, förstått styrkan i data. Hos oss får du arbeta med passionerade kollegor och kunder i strävan att skapa en bättre och mer hållbar framtid genom innovativa analytics lösningar.

Vi erbjuder dig:

  • En central och verksamhetskritisk roll där du arbetar med det senaste inom Microsoft ekosystem.
  • En kreativ och stöttande arbetsmiljö med fokus på personlig och professionell utveckling.
  • Konkurrenskraftigt förmånspaket med försäkring, pension, årsbonus och flexibla arbetstider.

Om rollen och ditt team:
Hos knowit Datalytics i Stockholm blir du en del av ett team om 50 skickliga specialister inom analytics och data management. Vi har en decentraliserad organisationsstruktur med snabba beslutsvägar, samtidigt som vi har kraften av en stor organisation med 4400 erfarna specialister i Sverige och Norden.

I din roll som Microsoft lösningsarkitekt arbetar du inom hela erbjudande- och leveranskedjan av analytics- och datamanagementlösningar till våra kunder, vilket bland annat innebär:

  • Strategisk rådgivning, arkitektur och teknisk vägledning utifrån kundens behov.
  • Designa, utveckla och implementera analytics- och datamangementlösningar enligt föreslagen arkitektur.
  • Översätta behov till hållbara lösningar med kvalité och efterlevnad av IT- och säkerhetsföreskrifter

Om dig:
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett antal års erfarenhet inom rollen som lösningsarkitekt med erfarenhet av Microsoft data management produkter och tjänster, både onprem och i molnet. Vidare har du en teknisk bredd inom ETL och Data warehouse med ett intresse att arbeta nära tekniken.

Som konsult har du en förmåga att samarbeta och anpassa din kommunikation för att förklara komplexa lösningar på olika nivåer. Du är lyhörd för behov, förutsättningar och möjligheter och kan omsätta dessa till tydliga mål och en effektiv leverans. Du är flytande i svenska och engelska.

      Liknande jobb